« Seks
objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec
MA DA?

Vole li žene seks?

Čak 9 posto žena je glumilo orgazam s partnerom, a njih 15 posto je požurivalo muškarce da dožive klimaks kako bi neugodno iskustvo bilo gotovo

Hmmm...
Hmmm... (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

Seks jednostavno nije ugodno, već bolno uskustvo za velik broj žena, tvrdi novo istraživanje provedeno na više od 1.200 odraslih osoba. Tvrtka Durex došla je do statistike da bolan seks pogađa gotovo 73 posto seksualno aktivnih žena.

Otprilike 1/3 ispitanih žena tvrdi da bol utječe na njihov libido, a jedna od 10 zaključuje da to ima nepovoljan učinak na ljubavnu vezu u cijelosti.

Rezultati također pokazuju da je čak 9 posto žena glumilo orgazam s partnerom, a njih 15 posto je požurivalo muškarce da dožive klimaks kako bi neugodno iskustvo bilo gotovo.

Unatoč tim brojkama, 57 posto ispitanih muškaraca iskreno je odgovorilo da su primijetili da je njihova partnerica u bolovima.

Jedan od najčešćih uzroka boli je vaginalna suhoća, a liječnica Moses Batwala iz Londona, za Independent, tvrdi da suhoća utječe na 20 do 40 posto žena u dobi od 17 do 50 godina.

Osim toga, razlog boli je nerijetko i neugodna poza u seksu, a mnoge žene krive partnere tvrdeći da ih "ne znaju zadovoljiti."

Spisateljica koja se primarno bavi temama seksa i veza, Hannah Witton, objasnila je da žene moraju biti iskrene o tome što im odgovara, a što ne.

"Seks može biti neugodan, i to je skroz normalno, ali bitno je biti dovoljno samouvjeren i pronaći rješenja koja će odgovarati individualno svima."

05.02.2019. 21:43:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    06.02.2019. 18:53
    vole ako vrište glume
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh