« Svijet
objavljeno prije 14 godina
UNOSAN BIZNIS

Vojvotkinja od Yorka prodaje upoznavanje s bivšim mužem

Bivša supruga britanskog princa Andrewa, Sarah Ferguson, prodaje upoznavanje s njim za 500.000 funti

Sarah Ferguson princ Andrew
Sarah Ferguson princ Andrew (Getty Images)
Više o

Bruna Sanader

,

FAI

,

Denisovanci

Sarah Ferguson, bivša supruga britanskog princa Andrewa, snimljena je kako prodaje pristup svojem nekadašnjem suprugu za 500.000 funti (723.425 dolara), tvrdi u nedjelju britanski tabloid News of the World.

Ferguson koja nosi titulu vojvotkinje od Yorka snimio je "undercover" reporter u dvije prigode - u njujorškom muzeju i prošlog utorka u privatnom klubu blizu Buckinghamske palače u Londonu.

Snimka njezina susreta u londonskom Mosimann klubu prikazuje je kako uzima gotovinu u iznosu 40.000 dolara i obećava: "Mogla bih vam priskrbiti veliki posao" i nudi upoznavanje s princom Andrewom reporteru koji se pretvara da je biznismen.

"Pobrinite se za mene i on će se pobrinuti za vas... deseterostruko će vam se vratiti. Mogu otvoriti koja god vrata želim", navodno je rekla bivša snaha u kraljevskoj obitelji.

Princ Andrew ništa nije znao o ponudi svoje bivše supruge. Otkrića bi mogla, međutim, naškoditi ugledu princa koji je britanski posebni predstavnik za trgovinu i ulaganja od 2001. godine.

Kraljevska obitelj još nije reagirala na izvješće koje je odmah izazvalo komentare na web stranici tabloida.

Sarah Ferguson redovito opovrgava vijesti da je u teškim dugovima. Vojvotkinja je bila udana za princa Andrewa, drugog u nizu za prijestolje nakon brata Charlesa, od 1986. do 1996. i imaju dvoje djece. (hina/metro-portal)

23.05.2010. 13:46:32
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh