Metro-portal.hr

objavljeno 23.05.2010. 13:46:32
UNOSAN BIZNIS

Vojvotkinja od Yorka prodaje upoznavanje s bivšim mužem

Bivša supruga britanskog princa Andrewa, Sarah Ferguson, prodaje upoznavanje s njim za 500.000 funti

Sarah Ferguson princ Andrew
Sarah Ferguson princ Andrew (Getty Images)

Sarah Ferguson, bivša supruga britanskog princa Andrewa, snimljena je kako prodaje pristup svojem nekadašnjem suprugu za 500.000 funti (723.425 dolara), tvrdi u nedjelju britanski tabloid News of the World.

Ferguson koja nosi titulu vojvotkinje od Yorka snimio je "undercover" reporter u dvije prigode - u njujorškom muzeju i prošlog utorka u privatnom klubu blizu Buckinghamske palače u Londonu.

Snimka njezina susreta u londonskom Mosimann klubu prikazuje je kako uzima gotovinu u iznosu 40.000 dolara i obećava: "Mogla bih vam priskrbiti veliki posao" i nudi upoznavanje s princom Andrewom reporteru koji se pretvara da je biznismen.

"Pobrinite se za mene i on će se pobrinuti za vas... deseterostruko će vam se vratiti. Mogu otvoriti koja god vrata želim", navodno je rekla bivša snaha u kraljevskoj obitelji.

Princ Andrew ništa nije znao o ponudi svoje bivše supruge. Otkrića bi mogla, međutim, naškoditi ugledu princa koji je britanski posebni predstavnik za trgovinu i ulaganja od 2001. godine.

Kraljevska obitelj još nije reagirala na izvješće koje je odmah izazvalo komentare na web stranici tabloida.

Sarah Ferguson redovito opovrgava vijesti da je u teškim dugovima. Vojvotkinja je bila udana za princa Andrewa, drugog u nizu za prijestolje nakon brata Charlesa, od 1986. do 1996. i imaju dvoje djece. (hina/metro-portal)

23.05.2010. 13:46:32
http://metro-portal.hr/vojvotkinja-od-yorka-prodaje-upoznavanje-s-bivsim-muzem/40690/