« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
URBANO

Voi'Sa 2010 - dani urbane glazbe u Supetru na Braču

Šlag na tortu odličnog Voi'Sa je Rambo Amadeus koji će zaključiti dane urbane glazbe, a upad na sve dane je džabe

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Voi'Sa)
Više o

Brač

,

Rambo Amadeus

,

kazein

,

snižavanje kolesterola

,

jela za vrućine

Po prvi puta ovog ljeta u Supetru na Braču održavaju se dani urbane glazbe službenog naziva Voi'Sa 2010. Trodnevna glazbena zabava održat će se 19. 20. i 21. kolovoza na nekoliko frekventnih lokacija u Supetru. Space Fun na plaži Tri mosta odabran je za warm up događanja, glavni program odvijat će se u sklopu Benny's Bara, a Havana Club i Maximus (ex XXL) bit će rezervirani za after partyje.

Tradicionalno, Voi'Sa kolektiv njeguje žanrove mahom plesne klupske glazbe koja se kreće u okvirima nu jazza, funka, broken i breakbeata, duba i reggaea, afrobeatsa, dubstepa, housea i drum 'n' bassa.

Izvođači koji će nastupiti predvođeni su headlinerom završne večeri, a riječ je upravo o svjetskom megacaru Rambu Amadeusu. Bogati line up festivala započinju domaće snage - Marinac i brački Studio 2054, splitska reggae posada Banana Sound, te sugrađani iz drumba ekipe Loopjunkies.

flajer_karta.png
Flyer

 

Zagrebačke postave predstavljaju DJ-i Bocca (B-Side), M.I.L.E. (Groodanje) te izvanredni Eddy Meets Yanah, dok su posebna poslastica prvog izdanja Voi'Sa upravo inozemni setovi, prije svih londonskog brokenbeat majstora Seiji-ja koji će nastupiti kao headliner drugog dana (petak).

Uz Seijija na programu Voi'Sa festivala treba preporučiti još i goste iz Njemačke predvođene Funkyou kolektivom te izvrsnim Soulparlorom, koji je svoje hrvatsko gostovanje u okviru istoimenog programa odradio prošle godine u splitskom klubu O' Hara. Line up zaključuje sveprisutni Voi'Sa dvojac kojeg čine DJ-i Kid Va i Duda Dudes s mashupovima u rasponu od svega navedenog do „tvrdog" izvornog tech-housea.

Za vizualizacije i likovni identitet Voi'Sa fetivala zaduženi su splitski Studiobaranda i Tilps.

Jesmo li napomenuli da je ulaz na sva događanja BESPLATAN!!


17.08.2010. 13:17:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh