« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
BRAVO

Vodičke bombaše njihov odvjetnik nazvao kretenima

Ante Madunić je novinarima izjavio da je nevjerojatno koliko su mu klijenti nezreli i koji su kreteni

Daj budali eksploziv, on će ga i baciti
Daj budali eksploziv, on će ga i baciti (Arhiva)
Više o

eksplozija na Trgu

,

bombaši s Trga

,

vodički bombaši

,

Tomislav Strikoman

,

Ivan Tubić

,

Blaž Birin

,

Domagoj Šprljan

Vodički bombaši, pet obijesnih dripaca koji su bahato zaključili da je sasvim u redu baciti eksplozivnu napravu na Trgu bana Jelačića angažirali su najbolje hrvatske odvjetnike da ih pokušaju spasiti petogodišnjeg zatvora koji prijeti za takva djela.

Ante Madunić, jedan iz odvjetničkog tima, novinarima je otvoreno rekao da ne može vjerovati koliko su mu klijenti nezreli i koji su kreteni, te da to nitko neće pokušati poreći.

Naravno, iskusni odvjetnički lisac već je smislio neku obranu kojom će klijente prikazati kao nesposobne idiote koji ne znaju tko im glavu nosi, pa bi, eto, takve trebalo pustiti da ih mama doma nalupa po guzici, umjesto da im to rade zatvorenici u nekom od hrvatskih zatvora.

No, kako su momci nabavili eksploziv, naučili njime rukovati, obavili probno detoniranje i sve skupa planirali preko mjesec dana - to je čin terorizma. Ne obijest, ne glupost, ne kretenizam nego terorizam. Stoga je jasno zašto Madunić želi ekipu kojoj je gotovo trideset godina svakome prikazati kao hrpu obijesnih kretena - jer inače nisu različiti od Al Kaide.

Hoće li mu proći, vidjet ćemo, u međuvremenu je ekipici određen jednomjesečni pritvor zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke.

Inače, u medijima su izašla i imena genijalaca iz Vodica: Tomislav Strikoman, član Gradskog odbora HDZ-a i brat poginulog vatrogasca u kornatskoj tragediji Hrvoja Strikomana, Tomislav Duvnjak, sin građevinara i uljara Ante Duvnjaka, zatim Ivan Tubić, kome je otac poznati krojač, Blaž Birin i Domagoj Šprljan

27.01.2013. 21:05:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh