« Svijet
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
TRAGOVI ARSENA I OLOVA

Vlasnik TV Pinka bio je sustavno trovan

Vlasnik tvrtke "Pink media international" Željko Mitrović, koji je bio teško bolestan, žrtva je zavjere, prenosi na svojoj internet stranici beogradska televizija Pink

Fotografija vijesti
Više o

TV Pink

,

trovanje

,

Željko Mitrović

To "istodobno demantira sramna medijska nagađanja da je njegova bolest posljedica uzimanja opijata i neurednog života", navodi se te dodaje kako su pregledi njemačkih liječnika i laboratorijski nalazi pokazali da su u Mitrovićevoj krvi pronađeni benzen, olovo i arsen, prenosi Hina. 

To je, kako se dodaje, potvrdio doktor Nikola Milinić, koji je primio Mitrovića na liječenje u beogradskom Kliničko-bolničkom centru Bežanijska Kosa, kad je bio u vrlo teškom stanju.

"Iako je dijagnoza aplastične anemije postavljena tri dana nakon što je Mitrović primljen u bolnicu, nagađalo se se da je takvo njegovo stanje izazvano uzimanjem opijata, što liječnici kategorički negiraju", objavljeno je u priopćenju TV Pinka, koji se poziva na Milinića. On je također naglasio kako Mitrović nema ni leukemiju, ni rak ni HIV, kao što se u medijima spekuliralo. Sada su, dodaje se, na potezu tužiteljstvo i policija koji bi, kako se navodi, trebali utvrditi tko stoji iza pokušaja trovanja vlasnika najveće medijske kuće u jugoistočnoj Europi.

26.01.2011. 22:43:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh