« Iza ogledala
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
FEMA TRAINS

Vlakovi smrti kruže Amerikom?

Internetom već danima kruže snimke ogromnih kompozicija

Vlakovi smrti kruže Amerikom
Vlakovi smrti kruže Amerikom (YouTube)
Više o

Department of Homeland Security

,

svinjska gripa

,

FEMA trains

,

vlakovi smrti SAD

,

svinjska gripa teorija zavjere

Teorije zavjere uvijek se rasplamsaju kada se događa nešto veliko, no trenutna situacija sa svinjskom gripom počela je dobivati stvarno zabrinjavajuće dimenzije. Već pred tri tjedna nekoliko je neovisnih radio stanica dobilo pozive preplašenih slušatelja koji su govorili o neobično dugačkim kompozicijama vlakova sastavljenih gotovo isključivo od svježe modificiranih stočnih vagona.

Priča je započela već krajem prošle godine kada su kompozicije sastavljene isključivo od nosača vagona preplavile ruralna područja Georgie i Alabame, a odmah su krenule glasine da se radi o vlakovima pod ingerencijom FEMA-e, Federal Emergency Management Agency. Kako je sama FEMA još pred više od godinu dana priopćila da razmišlja o upotrebi modificiranih stočnih vagona za prijevoz starijih i nemoćnih tijekom evakuacija zbog uragana u Meksičkom zaljevu, nije trebalo dugo da se pojavi cijela serija snimki na YouTube koje u tim kompozicijama pokazuju i labudice za tenkove i oklopna vozila, cisterne za plin i slične detalje koji teško da mogu zamijeniti vagon restoran.

Kretanje tih oklopljenih vlakova, za sada praznih, postalo je opsesija dobrom broju Amerikanaca, tako da se vrlo lako prate i razvidno je da isti vlakovi kruže SAD-om. Jedan od njih snimljen je i pred tjedan dana na području New Yorka, gdje je upravo izbila epidemija u jednoj školi s više stotina zaraženih.

U Teksasu je također viđen priličan broj kompozicija koje su kružile unaokolo, a danas je upravo tamo zabilježena i prva žrtva svinjske gripe u SAD, dvogodišnji dječačić iz Teksasa, a policija nije dala detalje o smrti i identitetu nesretnog djeteta.

Na snimci koju prenosimo s YouTube možete čuti izvješće o vozačima kamiona koji su punili vlakove nekim tvarima koje su bile pakirane u ohlađene kontejnere.

Osim FEMA-e, kao glavnog krivca za sadašnju situaciju Internet zajednica proglašava već zloglasni Homeland Security, tijelo osnovano nakon 11. rujna i čije djelovanje je od samih početaka pod povećalom javnosti zbog izuzetno velikih ovlasti i tajnosti djelovanja.

Ekstremnija izvješća pozivaju se na mogućnost uvođenja prijekog suda, za što su stvorene sve pretpostavke u američkom zakonodavstvu ukazima predsjednika Busha nakon događaja 11. rujna, a postoje i snimke vlakova s giljotinama i novih kampova ograđenih bodljikavom žicom koji se proglašavaju novim „koncentracijskim logorima", dok rijetke izjave dužnosnika opovrgavaju teorije navodeći da se radi ili o vojnim instalacijama ili o „prihvatnim centrima za slučaj prirodne katastrofe".

Što god bilo istina, svinjska se gripa širi, za sada je izvan Meksika umrla samo jedna osoba, no optimizam onima koji ne vjeruju u teorije zavjere može dati pronalazak nultog pacijenta, dječaka Edgara Hernandeza, četverogodišnjaka iz La Glorije, meksičkog mjestašca kraj svinjogojske farme za koju se smatra da je izvor epidemije. Mali Edgar je živ i zdrav, oporavio se za dva tjedna i sve je u redu s njim.

Hoće li biti i s nama, vidjet ćemo u danima koji dolaze.

29.04.2009. 15:04:20
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  AnaMargo
  29.04.2009. 15:53
  Zastrašujuće, pogotovo kad pročitaš ovako nešto a nema šanse da saznaš istinu.
 2. avatar
  DemolitionMan
  30.04.2009. 13:33
  FEMA trains vozit ce u FEMA concentration camps! U SAD-u je izgrađeno već 200 "detention facilities" - za koga? Tko misli da je riječ o "teoriji zavjere" neka pogleda ovaj link - http://www.youtube.com/watch?v=uzP03C65UE8&feature=related - ovom se temom bavi jedan Glenn Beck, novinar FOX Newsa!
 3. avatar
  branko
  05.05.2009. 08:46
  naravno, demolition man... ma ništa nije zastrašujuće. koje gluposti. likovi se boje aviona iznad zgrade a to su krive njihove vlasti što su ih tako splašili, samo kako bi se svega bojali i vjerno im služili
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh