« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
KRIMINALAC

Vlada odbacuje navode da je tijekom razgovora Merkel-Kosor spomenut Radošević

Radošević kojeg Hrvatska traži zbog kriminala navodno je bio u publici na predavanju zaklade Konrad Adenauer

(Sandra Šimunović/Cropix )
Više o

Jadranka Kosor

,

Vlada RH

,

Ivan Radošević

Ured za odnose s javnošću Vlade RH u petak je odbacio navode da je tijekom razgovora Angele Merkel i Jadranke Kosor spomenuto ime Ivana Radoševića.

"S obzirom na medijske napise da je prilikom službenog posjeta predsjednice Vlade RH Jadranke Kosor SR Njemačkoj tijekom razgovora s kancelarkom Merkel bilo riječi i o gospodinu Ivanu Radoševiću, Ured za odnose s javnošću Vlade Republike Hrvatske smatra potrebnim reagirati u cilju pravovaljanog i istinitog izvješćivanja javnosti", priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade RH.

"Oštro odbacujemo neistinite medijske navode da je u razgovoru koji su vodile njemačka kancelarka Angela Merkel i premijerka Jadranka Kosor bilo spomenuto ime Ivana Radoševića. Njemačka kancelarka Angela Merkel i predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor vodile su sadržajne i iznimno korisne razgovore o najvažnijim političkim i gospodarskim temama u odnosima dviju prijateljskih zemalja - Savezne Republike Njemačke i Republike Hrvatske", navodi se u priopćenju iz vlade.

Radošević, kojeg Hrvatska traži zbog kriminala u tvrtkama Krma i Zagrepčanka, navodno je bio među publikom na predavanju koje je organizirala zaklada "Konrad Adenauer''. (hina/metro-portal)

05.02.2010. 17:25:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh