« Zdravlje
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
SAJMOVI

Vitafest 2013, sajam zdravlja za cijelu obitelj!

U tri dana trajanja sajma, posjetiteljima će se na zanimljiv i zabavan način predstaviti vrhunski stručnjaci i liječnici, proizvođači zdravih proizvoda i zdravstvenih pomagala

Vitafest za cijelu obitelj
Vitafest za cijelu obitelj (Vitafest)
Više o

Vitafest 2013

,

sajam ljepote i zdravlja

Kao jedinstven odgovor na povećanu potragu za informacijama, proizvodima i uslugama koje mogu očuvati zdravlje i pozitivno utjecati na poboljšanje kvalitete života, prošle je godine po prvi put u Hrvatskoj organiziran sajam zdravlja Vitafest.

Privukao je brojne posjetitelje, znatiželjnike, stručnjake, profesionalce i sportaše, djecu i odrasle, a svi su sajam posjetili s istim ciljem - naučiti više o očuvanju zdravlja, a time i poboljšanju kvalitete života. Ponukani njegovim uspjehom, odlučili smo i ove godine organizirati ovo jedinstveno događanje namijenjeno svima koji brinu o svom zdravlju i zdravlju svojih bližnjih.

Vitafest 2013 svoja vrata otvara 11. listopada 2013. u Hypo centru. U tri dana trajanja sajma, posjetiteljima će se na zanimljiv i zabavan način predstaviti vrhunski stručnjaci i liječnici, proizvođači zdravih proizvoda i zdravstvenih pomagala. Pripremite se za prezentacije kuhanja zdrave hrane na kojima ćete naučiti nešto novo i probati ukusna jela. Uživajte u besplatnim radionicama i igraonicama, raznim igrama i kvizovima za djecu i odrasle, zabavnim i edukativnim nagradnim igrama jer Vitafest je sajam zdravlja za cijelu obitelj, za velike i male!

Brinite o sebi i svome zdravlju, posjetite VITAFEST sajam zdravlja od 11. do 13.10.2013. u Hypo centru, dobro se zabavite, posavjetujte sa stručnjacima i na jednom mjestu saznajte sve informacije potrebne za očuvanje zdravlja i poboljšanje kvalitete života.

Organizator drugog sajma zdravlja i zdravog života VITAFEST 2013 je tvrtka ICPE, Internacionalni centar za poslovnu edukaciju, a partneri su portal za zdravlje i ljepotu CentarZdravlja.net i B1 Plakati.

Za više informacija kliknite na www.vitafest.hr i na Facebook stranicu Vitafest - sajam zdravlja.

12.09.2013. 13:30:15
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh