« Sport
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
savjet ruskim navijačima

Viski kao obrana od svinjske gripe

Ruski navijači ne boje se svinjske gripe na Otoku. Ako im ne pomogne velški viski sve će riješiti obilate količine domaće votke.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)

Udruga ruskih nogometnih navijača (VOB) savjetuje navijače svoje reprezentacije koji namjeravaju putovati u Cardiff na kvalifikaciju utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo između Walesa i Rusije koja se igra 9. rujna da piju što više viskija kako bi se obranili od virusa svinjske gripe H1N1.

"Kao dezinfekcijsku mjesru, našim navijačima savjetujemo da piju što više welškog viskija. To bi trebalo izliječiti sve simptome bolesti", rekao je predsjednik VOB-a Aleksander Šprigin, koji je ujedno i član Izvršnog odbora Ruskog nogometnog saveza.

Ruski navijači se ne boje nikoga i ničega - ni svinjska gripa nas neće zaustaviti u navijanju za našu Rusiju!

 

Rusko ministarstvo zdravstva objavilo je službeno upozorenje protiv putovanja u Veliku Britaniju zbog velikog broja oboljelih od svinjske gripe na Otoku, ali Šprigin nema namjeru poslušati to upozorenje.

"Liječnici kažu da je virus vrlo opasan, ali meni kao nogometnom navijaču najvažnija je dobrobit naše momčadi. Ruski navijači se ne boje nikoga i ničega tako da nas svinjska gripa neće zaustaviti u navijanju za našu reprezentaciju", dodao je Šprigin.

Sa Špriginom se slaže i glasnogovornik Ruskog nogometnog saveza.

"Ne bismo željeli da naša momčad bude bez potpore s tribina u ovako važnoj utakmici, tako da molimo navijače da nas podrže u Walesu bez obzira na upozorenje ministarstva zdravstva", kazao je glasnogovornik saveza.

Rusija se trenutačno nalazi na drugom mjestu ljestvice skupine 4 s bodom manje od vodeće Njemačke.

Izvor: Hina

03.08.2009. 18:52:38
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh