« Nogomet
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
ZAJEDNO ZA DINAMO

Više od 3.000 navijača Dinama prosvjedovalo protiv Mamića

Bad Blue Boys okupili su se ispod južne tribine stadiona u Maksimiru gdje su održali prosvjed protiv samovolje izvršnog dopredsjednika

Više od 3.000 navijača Dinama prosvjedovalo protiv Mamića
Više od 3.000 navijača Dinama prosvjedovalo protiv Mamića (Goran Mehkek/Cropix )
Više o

Dinamo

,

Zdravko Mamić

,

Bad Blue Boys

,

BBB

U srijedu je održana redovna godišnja skupština Nogometnog kluba Dinamo na kojoj su glavne teme bile financijsko poslovanje kluba i sportski uspjesi kluba u prošloj godini. Izvršni dopredsjednik kluba Zdravko Mamić izjavio je da su prihodi kluba bili 125.930.497 kuna, a rashodi 154.300.793, odnosno da je minus oko 28.362.000 kuna.

"Gledajući poslovanje u nekoliko posljednjih godina na računu je ostalo 178 milijuna kuna, pa je Dinamo jedan od rijetkih klubova u Europi koji posluje u plusu", rekao je Mamić dodavši kako se transferi knjiže u cjelokupnom iznosu odmah bez obzira što novac stiže na rate.

Kao jedna od točaka dnevnog reda skupštine najavljivana je i promjena imena kluba iz Nogometni klub Dinamo u Građanski nogometni klub Dinamo, ali do te promjene bi trebalo doći u travnju sljedeće godine.

U vrijeme kada je skupština trebala započeti s radom ispod južne tribine stadiona u Maksimiru okupilo se više od 3.000 navijača Dinama i članova građanske inicijative Zajedno za Dinamo koji su održali prosvjed protiv samovolje i kršenja zakona u klubu koje prema njihovom mišljenju vrši Zdravko Mamić.

Prosvjed je trajao oko sat vremena, navijači su nosili transparente "Mamiću m'rš iz Dinama", "Mamiću ti nisi Dinamo", "Nećeš razbojniče", a potom su se mirno razišli. (hina/metro-portal)

22.12.2010. 23:35:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh