« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
MAMIĆ PONOVO PODIVLJAO

Kad ne budem u Dinamu prebit ću te kao mačka!

POGLEDAJTE VIDEO - Mamić je ovoga puta nadmašio samoga sebe

Zdravko Mamić je imao totalno luđački ispad kojim je nadmašio sve svoje prijašnje
Zdravko Mamić je imao totalno luđački ispad kojim je nadmašio sve svoje prijašnje (Cropix)
Više o

nogomet

,

Dinamo

,

Zdravko Mamić

,

incident

Maksimir je ipak doživio incidente, ali ne, kako se očekivalo, od strane BBB-a, već najmoćnijeg čovjeka kluba Zdravka Mamića koji je izgubio kontrolu pred brojnim novinarima na dosad neviđen način.

Naime, Mamić je na kraju press-konferencije novinare pozvao da mu slobodno postave koje pitanje. Čak im je zamjerio što ga nitko ne želi ništa pitati u lice nego "mučki udarate iza leđa", a onda je novinar s T-portala Borut Šips, kojeg je Mamić cijelo vrijeme zvao Šveps, upitao za sukob interesa u kojem njegov sin, kako je rekao, po zakonu Republike Hrvatske ne bi smio biti menadžer igračima u Dinamu, dok je njegov otac na trenutnoj poziciji.

Pošteno rečeno, Mamić je o toj temi već govorio za govornicom tijekom Skupštine rekavši da njegov sin Mario nikada nije prodao niti jednog igrača u Dinamo a ni iz Dinama, a i nekoliko minuta prije nego što mu je novinar postavio to pitanje.

Nakon što je Šips postavio svoje pitanje, Mamić je još neviđeno podivljao i brutalno izvrijeđao novinara, puno gore nego što je to učinio Romani Eibl, Ivici Blažičku ili Igoru Flaku. 'Ti stalno lažeš, nabijem te na k..., marš u p.... materinu, kad ne budem u Dinamu prebit ću te kao mačka', između ostalog je urlao Mamić i stavio kolač u usta.

23.12.2010. 10:33:42
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    dorian knežević
    14.01.2011. 16:07
    koji si ti papak ti si budala za dinamovce

Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh