« Glazba
objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci
NAJAVE

Vintage Ljetni vrt juri u vikend - petak 8.6

Uz zvijezdu TV showa The Voice - Dinu Purića koji će izvesti presjek rock i grunge hitova 90-ih petak u Vintageu će proletjeti

Bit će grungea napretek
Bit će grungea napretek (Vintage Industrial)
Više o

Vintage Industrial Bar

,

Dino Purić

Službeni početak drugog lipanjskog vikenda, u petak 8. odredit će naš Ljetni vrt. Nakon radnog tjedna, pozivamo vas da dođete u Savsku 160, zavalite se u neku u kul pozicija za sjedenje koje smo vam pripremili, uživate povjetarac i pijuckate u dobrom društvu.

E! To nije sve. Za glazbeni dio pobrinut će se mladić kojeg znate iz prve sezone showa The Voice - Dino Purić, koji će nastupiti u akustičnom duetu u pratnji izuzetno talentiranog gitarista Juraja Šargača.

Dino je istinski roker s naglaskom na glazbu koja je došla iz Seattlea! Uz kultne Soundgarden, Alice In Chains, Nirvanu, bit će tu i R.E.M., Radiohead, Incubus, Alanis Morissette i tko zna što još.

Dino Purić je pjevač iz Daruvara koji je poznatiji široj publici kao jedan od natjecatelja prve sezone showa The Voice - Najljepši Glas Hrvatske. U dva video zapisa na YouTubeu (blind audicija i dvoboj) Dino je skupio preko 600 000 pogleda.

Nedavno je njegova blind audicija na kojoj pjeva Another One Bites The Dust izabrana kao jedna od 7 najboljih rock'n'roll audicija u svijetu.

Dino je bio pjevač benda Big Rock koji je izbacio 2 singla pod nakladom Dallas Recordsa, pjevač je benda Bad Name, benda koji je 3 godine djelovao kao bend Željka Bebeka (Bijelo Dugme) s kojim je Dino imao prilike surađivati kao bek vokal oko godinu i pol dana. 
Dino je sudjelovao kao pjevač u glazbenom showu HRT-a pod imenom 'A strana' i tamo je surađivao s imenima kao što su Nikša Bratoš, Darko Rundek, Gibonni i mnogi drugi..

Posljednje što je objavio jest singl 'Prazna Pitanja', koja je objavio pod Dancing Bearom  

Službeni FB page

08.06.2018. 14:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh