« Glazba
objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci
INMUSIC #13

Pivska i gastro ponuda INmusica #13 zadovoljit će i najizbeerljivije!

Osim spektakularnog glazbenog programa, ovogodišnji INmusic posjetiteljima priprema i posebnu gastro i pivsku ponudu

Sjajna cuga i klopa
Sjajna cuga i klopa (INmusic)
Više o

INmusic #13

,

Crafters

,

Cheese Bar

Na INmusic festivalu #13 točit će se isključivo craft piva Crafter's, novog pivskog partnera festivala, a ove godine na festivalu prvi put gostuje i zagrebački Cheese Bar.

Osim spektakularnog glazbenog programa, ovogodišnji INmusic posjetiteljima priprema i posebnu gastro i pivsku ponudu! Na INmusic festivalu po prvi će se put točiti isključivo craft piva novog pivskog partnera Crafter's, koji će u svojoj pub zoni predstaviti neka od međunarodno najnagrađivanijih zanatskih piva proizvedenih u Hrvatskoj prema receptima majstora pivara Silvija Boroše.

Osim pitkog i osvježavajućeg Crafter's Hoppera kao službenog piva INmusica #13, u posebnoj festivalskoj Crafter's pivnici u ponudi će se naći i bogati Crafter's asortiman: Glider (pilsner), Escape (English IPA), Chimney (oatmeal stout), Swing (American red ale), Switch (rye IPA), ali i posebni Crafter's pivski specijaliteti Spirit (unique scotch ale) i Special Pale Ale.

INmusic #13 bogatiji je i za novu gastro suradnju zahvaljujući omiljenom hrvatskom gastronomadu Reneu Bakaloviću. Osim sjajnog izbora craft piva, na INmusicu ove godine pod izborničkom gastro palicom Renea Bakalovića po prvi put gostuje i zagrebački Cheese Bar, koji će tradicionalnu festivalsku prehrambenu ponudu obogatiti s vrhunskim i svježim specijalitetima hrvatskih malih proizvođača. Od slasnih hrvatskih sireva, bogatih i sočnih burgera i zanatskih kobasica, sve do zavodljivih jela od morskih plodova i svježe pripremljene tjestenine, sve to uz još pokoje slasno iznenađenje biti će u ponudi kreativnog tima zagrebačkog Cheese Bara.

INmusic je suradnjom s Crafter's pivovarom postao i prvi veliki glazbeni festival tolikog kapaciteta u Europi sa isključivo craft pivskom ponudom, a ruku pod ruku s vrhunskom pivskom ponudom ide i bogata i raznolika ponuda hrane za najgladnije, ali i one željne posebnog festivalskog gastro iskustva. Promocija vrhunskih hrvatskih pivskih i gastro proizvoda pred tisućama inozemnih gostiju INmusic festivala svakako je važan turistički i gospodarski iskorak festivala koji uz prave partnere tek treba otkriti sve svoje potencijale.

Ulaznica za INmusic festival #13 u prodaji je ostalo još samo 5%, a u prodaji su i jednodnevne ulaznice za sva tri dana festivala. Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, Alice in Chains, David Byrne, St. Vincent, Portugal. The Man i The Kills samo su neka od imena koja će publika moći vidjeti na pozornicama našeg najvećeg open-air festivala.

INmusic festival #13 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka od 25. do 27. lipnja 2018. godine, uz podršku OTP banke Hrvatska koja omogućuje beskontaktno plaćanje na festivalu. Fizičke ulaznice za INmusic festival #13 po cijeni od 499 kuna moguće je uplatiti u preko stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb). Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 dostupne su i putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 499 kuna (+troškovi transakcije), kao i dnevne ulaznice za INmusic festival #13 te sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna (+troškovi transakcije).

08.06.2018. 12:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh