« Žene
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
CELLULITE BUSTERS

Top tri načina za odstranjivanje celulita

Pogledajte što trebate činiti kako biste se uspješno i dugotrajno riješili te grozne narančine kore

(Shutterstock)
Više o

celulit

,

Ramona Braganza

S toplijim danima i oskudnijom odjećom nažalost nas čekaju i neki problemi. Tijekom zime se skupilo nekoliko kilograma viška, ali uz malo tjelovježbe oni se mogu lako riješiti.

Veći problem mogao bi biti jedan od najgorih neprijatelja ženskog roda. Da, riječ je o celulitu koji ponekad pokvari pogled na naše noge u kratkim hlačama, ili pak na guzu u kupaćem kostimu.

Ipak, Ramona Braganza, fitness trenerica hollywoodskih zvijezda (Halle Berry, Anne Hathaway, Jessice Albe...) ima za vas savjete kako se riješiti te narančine kore:

1. Voda

Važno je da vaše tijelo uvijek ima dovoljno vode, kako bi se iz organizma uspješno izbacili štetni toksini. Zbog toga će vaša koža biti i ostati glađa.

2. Kreme

Postoji velika količina novih krema i losiona koji vam mogu pomoći da vaša koža izgleda ljepše i zategnutije. Ramona Braganza predlaže 'Mamma Mio Get Waisted' (www.mamamio.com), kremu koja pomaže u sagorijevanju nakupljenih masnih stanica i smanjuje celulit.

3. Kretanje i vježba

Naravno da bez vježbe nema ništa. Posebno su korisne vježbe snage koje poboljšavaju kompoziciju tijela jer spaljuju masnoću (a od masnoće se zapravo i sastoji celulit). Osim toga, takve vježbe jačaju i mišiće, zbog čega koža postaje zategnutija.

Piše: Romina McGuinness/Metro World News
11.05.2010. 00:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh