« Seks
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
POTRUDITE SE MALO

Što savršen ljubavnik ne radi u krevetu

Tajna sjajnog seksa je u međusobnoj povezanosti, a ne samo u tehnici i kemiji

Kako biti dobar ljubavnik? Nije teško ...
Kako biti dobar ljubavnik? Nije teško ... (Dreamstime)
Više o

sex

,

seks

,

seksualne poze

,

spolnost

,

ljubavni odnosi

Što čini savršenog ljubavnika? Nije tajna samo u kemiji ili veličanstvenoj predigri. Ključ je da budete potpuno u skladu sa svojim partnerom. Evo nekoliko stvari koje morate izbjegavati u spavaćoj sobi kako biste ostali uštimani.

Što to radiš?

Mnogi ljudi ne znaju baš puno o seksu. Ako uz to ne znaju kako funkcionira partnerovo tijelo, vrlo lako može doći do neugodnosti i blamaže u krevetu. Pored Interneta i toliko dostupnih informacija nitko nema pravo na izgovor o needuciranosti i nepoznavanju osnova anatomije njegova ili njenog tijela. Dakle, Internet, knjige, filmovi, sve to vam može pomoći da proširite svoja saznanja. Jednom kad svladate osnove prijeđite na „isprobavanje i testiranje" da vidite što vama i vašem partneru odgovara.

Čitaj mi misli

Često očekujemo od partnera da nam zna čitati misli. Ali je nerazumno. Samo zato što vas netko dobro poznaje i želi vas zadovoljiti ne znači da ima čarobni štapić. Mnogi od nas misle da naši ljubavnici i partneri dolaze pripremljeni ili opremljeni nekakvim radarom koji im stavlja do znanja što želimo i u kakvom smo raspoloženju. A u stvari sve je do vas - ili se izjasnite ili zauvijek ostanite ležati nezadovoljeni.

Gubitak interesa

Naizgled, seks je zanimljiv samo na početku veze. Jednom kad ona poprimi ozbiljnost, spolni odnosi gube na važnosti. To je uglavnom briga većine ljudi. Vaš partner je najzad potpuno posvećen vama, ali vi gubite zanimanje. Postoji objašnjenje koje je logično i nije zastrašujuće. Seks postaje dosadan ako je predvidljiv. A ako nam je dosadno, potrebno je više tjelesnih i psihičkih podražaja da bismo doživjeli orgazam. To nije baš najzdraviji stav, ali sasvim je razumljiv. Biste li jeli jedan te isti obrok svaki dan? Promijenite položaje, prostoriju za seks, unesite malo zanimljivosti. Potrebno je samo malo mašte da biste ostvarili čuda.

Jednosmjerna struja

Da, uglavnom smo skloni prepustiti sve partneru. Često smatramo da partner treba započeti seks, ali osim toga i da obavi sav dio posla. Preuzmite odgovornost u krevetu. Pogrešno je očekivati da će vaša druga polovica učiniti baš sve dok vi samo ležite. S vremena na vrijeme zavedite partnera. Preuzmite inicijativu tijekom predigre. Pokažite interes. Započnite seks kad vaš partner to najmanje očekuje, u sred ručka, na tulumu, itd.

Paranoja

Komplekse o vlastitom tijelu i izgledu izbacite iz spavaće sobe. Istina je da - i to se pokazuje iznova i iznova - naša percepcija vlastitog tijela ne odgovara onoj našeg partnera. Oni nas vide drugačijim očima. Dok vi mislite da ste debeli, neproporcionalni i da imate previše celulita, male grudi ili penis, vaš partner to uopće ne vidi tako. Uskačete li u krevet sa sličnim brigama, bolje vam je da odmah zaspite.

Za seks je važniji način razmišljanja nego tjelesni izgled. Tajna savršenog ljubavnika je u tome da ste samouvjereni i da učinite da se vaš partner jednako osjeća.


20.03.2012. 20:30:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Myrko
    21.03.2012. 14:45
    Ajme dosade....
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh