« Život
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
Skriveni seksipil

Neobične stvari koje privlače ljepši spol

Nije da prolaze samo pločice Davida Beckhama ili lice Johnnya Deppa. Postoje i druge nesvakidašnje karakteristike koje mogu privuči žene...

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

žene

,

privlačnost

,

naočale

,

sjeda kosa

,

znoj

,

ožiljci

1.  Ožiljci - prema najnovijem istraživanju znanstvenici su došli do zaključka kako žene ožiljke mogu povezati s hrabrošću. Ožiljci pokazuju da muškarac nije samo odvažan i spreman poduzeti riskantne stvari ako je to potrebno, već da umije i u takvim situacijama izaći kao pobjednik.

2. Kućne biljke - zanimljivo, ali mnogim je ženama način da provjere koliko je muškarac odgovoran tako da pregledaju njegove osobne stvari. Onaj koji može uzgojiti kućnu biljku i brinuti se za nju zasigurno će dobiti plus u njenim očima, jer pokazuje naznake da bi mogao biti i dobar otac. Najprodavaniji britanski časopis za muškarce ˝Nuts˝ proveo je anketu među 1500 žena o tome koje osobine kod muškarca su najpoželjnije. Briga za okoliš nalazila se u samom vrhu.

3. Znoj - istraživači sa Sveučilišta Berkley otkrili su u muškom znoju supstancu pod imenom androstadienon, koja podiže nivo hormona kod žena kao i seksualnu želju. Ipak pretjerano znojenje može djelovati kontraproduktivno jer širi neugodne mirise, stoga je dobro držati do vlastiti higijene.

4. Sjeda kosa - ankete su pokazale da veliki postotak žena smatra sjedu kosu privlačnom. Ona odaje iskusnog muškarca koji zna što radi i džentlmena koji se zna odnositi prema ženama.  Mnogi glumci, poput Richarda Gerea i Roberta Redforda, svojim sjedim pramenovima bacaju ljepši spol u delirij.

5. Naočale - prema istraživanju koje je provelo Sveučilište u Stockholmu, žene više privlače muškarci koji nose naočale za razliku od onih koji ne. Razlog je vrlo jednostavan, a to je jer se takvi muškarci čine inteligentnijima. A ako je muškarc inteligentan znat će kako se ophoditi prema ženi. Istraživači sa Sveučilišta u New Mexicu podvrgli su 400 ratnih veterana iz vijetnamskog rata mentalnim testovima, a kasnije uzeli i uzorke sperme. Rezultati su pokazali da oni koji su imali najbolje rezultate u testovima inteligencije imaju i najkvalitetniju spermu.

19.10.2009. 23:20:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh