« Život
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
HORSKOP JOŠ NEROĐENIH

Saznajte kakvu "osobnost" će imati vaša beba

Ovisno o datumu rođenja ili datumu kad biste trebale roditi, moguće je utvrditi kakve karakterne crte će imati vaše dijete

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

djeca

,

horoskop

,

bebe

,

osobnost

,

karakter

Uskoro trebate roditi i stvari u kući se lagano počinju mijenjati. Vaše veselje raste iz dana u dan kako se bliži taj trenutak i jedva da možete dočekati uzeti bebu u ruke i vidjeti kako će izgledati. Iako ste to činile mnogo puta i prije, bacate se u razmišljanja o tome kakva će biti kad malo poraste - hoće li biti živahno dijete, hože li puno pričati, plakati, hoće li je biti teško umiriti, hoćete li morati neprestano trčati za njom i tako dalje. Ovisno o bebinom datumu rođenja ili datumu kad biste trebale roditi, moguće je utvrditi kakve "osobnosti" će biti vaša beba, odnosno dijete i prije nego li se rodi. Saznajte kako:

Datum rođenja: 21. 03. - 20. 04.

Vaša beba je Ovan. Bebe rođene u ovom znaku obično su vrlo aktivne i oštroumne, ali i čvrstoga tijela. Nije ih moguće zadržati na jednom mjestu i stalno ćete morati trčati za njima. Paze na igračke i imaju iznimno slikovitu maštu. Nemojte ih ograničavati - to će ih samo iživcirati. Bebe Ovnovi su vrlo privržene i znaju kako pokazati ljubav i naklonost. No, istovremeno traže puno pažnje i uvijek žele biti u centru zbivanja.

Datum rođenja: 21. 04. - 21. 05.

Vaša beba rođena je u znaku Bika. Ove bebe su mirne i tihe s očaravajućim karakterom. Vaše dijete voli biti voljeno i uvijek će pokazivati pažnju i prema vama. Ako histerično zaplače, traži nježnost, a ne pozornost. Vaše dijete je fokusirano na sve što radi, aktivan je učenik i ima sposobnost dobrog pamćenja. Ipak, Bikovi znaju biti tvrdoglavi ako im se zahtjevi ne ispune. Najbolje je da se tad poslužite objašnjenjima uz puno razumijevanja i ljubavi jer ljutnjom neće ništa postići. Potaknite dijete da se izrazi o svemu, naročito osjećajima.

Datum rođenja: 22. 05. - 21. 06.

Vaša beba je Blizanac. Niti jedan dan s ovom bebom neće biti dosadan ni naporan. Zabavljat će vas na stotine načina, a kad malo poraste i progovori, postavljat će vam milijune pitanja i pričati gomilu priča. Ova djeca su vrlo radoznala. Dajte im vremena i prostora da sami nađu odgovore na neke stvari i istraže okolinu i život. To je najbolji način odrastanja Blizanaca. Ipak, sklona su sanjarenju pa je vaš najveći zadataka da im objasnite razliku između mašte i stvarnosti.

Datum rođenja: 22. 06. - 22. 07.

Vaša beba je Rak. S njima je lako jer su obično tihe, mirne i povučene. Problem s njima je što ih stalno morate uvjeravati da je „sve u redu". Vaš maleni anđeo neprestano želi slušati kako ga volite. Ova emocionalna djeca u stalnoj su potrazi za sigurnošću. Zato se zbog najmanjeg odbijanja povlače u sebe. Zapamtite da se nikako ne smijete svađati sa supružnikom ispred djeteta Raka jer ono primjećuje i najmanju razinu napetosti i odmah se baca u brigu.

Datum rođenja: 22. 07. - 22. 08.

Vaša beba je Lav. Evo kraljice sretnog doma. Evo bebe koja će uvijek biti u središtu pozornosti. Kao i djeca Ovnovi, i Lavovi vole s vremena na vrijeme da ih se tetoši. Prijateljski su nastrojena po prirodi pa nećete biti u sukobima s njima. Ipak, treba vas plašiti njihova posesivnost. Pažnju koju dobivaju ne žele dijeliti ni sa kim, pa čak ni sa braćom i sestrama.

Datum rođenja: 23. 08. - 23. 09.

Vaše dijete je Djevica. Ako niste sposobni racionalno rasporediti vrijeme vaše maleno će vas tomu naučiti vrlo brzo. Jednom kad uhodaju dnevnu rutinu, djeca rođena u znaku Djevice neće dopustiti da im se raspored remeti. Svaka, pa i najmanja izmjena dobrano će ih iživcirati. Prednost s njima je ta što ne traže previše pažnje ni vremena od vas. Vodite računa o njihovim dnevnim potrebama, to će im biti sasvim dovoljno jer ona će već sama uživati u svojem vremenu. Inače, bebe ovoga znaka su natprosječno inteligentne. Stoga se nemojte začuditi ako vaša beba progovori ranije nego druge ili dijete nauči čitati prije druge djece i prije polaska u školu.

Datum rođenja: 24. 09. - 23. 10.

Vaša beba je Vaga. Priroda im je namijenila ljepotu, šarm i ljubazan karakter. Djeca ovoga znaka su vrlo diplomatična i sklona igranju uloge mirotvorca. Svi će usmjeravati pažnju na njih, jer će redovito biti tu da „smire situaciju". Ova dražesna djeca znat će svakome udovoljiti slatkim riječima i komplimentima. S njima nikada neće imati brige oko toga hoće li se svađati i potući ili ne.

Datum rođenja: 24. 10 - 22. 11.

Vaša dijete je Škorpion. Jak i čvrst karakter. Vrlo je aktivno i pametno. Čitav vaš svijet vrtit će se oko njega. Katkada zna biti vrlo zahtjevno i željno pažnje. Iskrenost i otvorenost nešto je na što su djeca ovoga znaka slaba, odnosno te osobine najviše cijene. Mrzit će kad ih se neopravdano hvali ili kad primaju komplimente koji nisu utemeljeni.

Datum rođenja: 23. 11. - 21. 12.

Vaša beba je Strijelac. Ona će vratiti živost u vaš dom. Bebe Strijelci su vrlo aktivne, živahne, vesele i vole se igrati. Kasnije kad narastu uživaju u sportu. Ostavite li ovo dijete u gomili ljudi, vrlo je vjerojatno da će steći puno novih poznanstava iako će lutati nekim svojim svijetom. Obzirom da će imati puno prijatelja, uvijek će biti u centru zbivanja, ali neće se odreći svojega unutarnjeg svijeta.

Datum rođenja: 22. 12. - 20. 01.

Vaša beba je Jarac. Traže pohvalu i priznaje  za sve što urade, čak i kad su vrlo male. Vole red i odgovornost. No, djeca rođena u ovom znaku kasnije i nisu previše društvena. Više vole otkrivati sama sebe nego stjecati prijateljstva.. Vrlo su temeljita i često samostalno oštre vještine dok potpuno nisu sigurna da su ih savladala.

Datum rođenja: 21. 01. - 19. 02.

Vaše dijete je Vodenjak. Ova djeca su često sama sebi dostatna. Često će htjeti biti ostavljena na miru da sam pronađu željene odgovore. Neže zahtijevati pažnju kad su tužna ili uznemirena. Katkada su sklona prepirkama, ali kasnije uvide da su pogriješila i sama dođu do pravilnih zaključaka. Prirodno su vrlo senzibilna. Prijateljstva ne sklapaju često jer su jako zadovoljna u društvu samih sebe. To je jedini problem na koji ćete naići - asocijalnost. Morat ćete se potruditi da s vremena na vrijeme srušite zid koje je vaše dijete sagradilo oko sebe.

Datum rođenja: 20. 02. - 20. 03.

Vaša beba je Riba. Evo gomile emocija. Ove bebe, odnosno djeca vrlo su prijateljski nastrojene prema ljudima, brižna su i imaju sposobnost jake empatije prema drugima. Duboko su osjećajna, ali bol i zbunjenost ne pokazuju pred drugima. Uopće nisu agresivna. Imat će svoj vlastiti svijet, svoje imaginarne prijatelje i to je u redu. Osmijeh je nešto čime ih je priroda obdarila. Ljubav prema ljudima i svim živim bićima koju ova djeca osjećaju učinit će vaš dom mirnijim i boljim mjestom.

04.03.2010. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh