« Život
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
i to je to

5 načina za poboljšanje ljubavnog života

Muškarci neka se lijepo odjenu, a žene neka prve krenu u akciju

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Dreamstime)
Više o

sex

,

seks

,

afrodizijak

,

ljubavni odnosi

,

odijelo

,

Barbara Pease

,

Allan Pease

U krevetu nikad dovoljno „začina". A vi svakako želite poboljšati stanje u spavaćoj sobi. Pa evo nekoliko savjeta koje nude Barbara i Allan Pease, svjetski  poznati stručnjaci za odnose među ljudima i komunikaciju bez riječi. Knjige su im prodane u više od 20 milijuna primjeraka i prevedene na gotovo 50 jezika. Dakle:

Žene trebaju započeti seks

Običaj da muškarci prilaze ženama nije uvijek dobar, a ni uspješan. Oni su uglavnom osjetljivi na odbijanje. Zato je, misle autori, bolje da katkad žena krene u akciju i započnu vruće igrice. Male su šanse da će biti odbijene.

Pranje/kuhanje može biti afrodizijak

Žene vole univerzalne i svestrane muškarce. Pa tako i oni koji obavljaju kućne poslove izgledaju više seksi. Momci, pravite joj doručak i perite suđe.

Odijelo čini „muškarca"

Istraživanje koje su proveli antropolozi John Townsed i Gary Levy sa Sveučilišta Syracuse pokazalo je da skupocjena odjeća čini muškarce zgodnijima i privlači više žena. Ispitane žene kazale su da radije spavaju s muškarcima koji nose odijela, košulje i kravate te skupocjene satove nego s momcima koji preferiraju traperice, majice, kape i sl.

Inteligentne žene loše izabiru

Brojne studije pokazale su da pametne i inteligentne žene obično naprave krivi izbor kad su u pitanju stvari srca. Autor knjige Success Intelligence dr Robert Holden kaže da takve žene previše vremena gube na analiziranje pravog značenja veze umjesto da budu potpuno otvorene pema njoj i  u njoj.

Humor je afrodizijak

Dobar smisao za humor svakog muškarca dovodi korak bliže do ženske postelje.

26.11.2009. 07:33:22
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh