Vic dana
VIC DANA

Mujica na moru

objavljeno prije 16 dana

Malog Mujicu babo odveo na more, pa kad su došli na plažu dotrči do njega Mujica za jedno pola sata i počne ga moliti: - Babo, babo, de m' kupi dušek na… više »

VIC DANA

Kad Fata ode od kuće...

objavljeno prije 17 dana

Dođe Mujo kući pijan u sitne sate i krene po još jedno pivo u frižider prije spavanja, kad na frižideru poruka od Fate: - Mujo, ovo ne funkcionira, dosta mi je, ot'šla sam kod… više »

VIC DANA

Kako Mujo prosi Fatu u kafani

objavljeno prije 18 dana

Mujo zasjeo za šank u kafani i reda rakijice jednu za drugom i nakon nekog vremena već se dobro napio, ali naručuje i dalje, pjeva i razgovara s gostima. Nakon nekog vremena počne… više »

VIC DANA

Mujino zavođenje Fate

objavljeno prije 19 dana

Sjednu Mujo i Fata na klupi u parkiću, pa Mujo nabaci zavodničku facu i dubokim glasom upita Fatu: - Fato, bona, vidiš one zvijezde? Fata umilno odgovori - Vidim! Mujo nastavlja: - A… više »

VIC DANA

Baka u dućanu

objavljeno prije 20 dana

Baka uđe u dućan u Bosni i s vrata ispaljuje prodavačici: - Daj mi, curo, jedan Jadro keks, jedan litar soka od narance, kilu šećera i kutiju cigara! Prodavačica sve stavi na pult i… više »

VIC DANA

Muji problemi u krevetu

objavljeno prije 21 dan

Mujo se kasno vraća kuci, ulazi u krevet i počne da se gura uz Fatu... - Mujo, bolan - kaže mu Fata - trenutno ne mogu... Mujo uzdahne na glas: - Ma šta vam je danas, kao da ste se sve… više »

VIC DANA

Ono kad Mujo zabrine Fatu...

objavljeno prije 22 dana

Mujo dođe s posla kasnije nego inače, a na vratima ga već čeka Fata sa zabrinutim izrazom lica. Kad ga je ugledala, zagrli ga i veselo ispali: - Joo, što mi je drago da te vidim! Mujo… više »

VIC DANA

Mujo i bik... i krava... i Fata

objavljeno prije 23 dana

Mujo odvede kravu kod bika i Fata mu se odlučila pridružiti. Kad su stigli, puste kravu u obor k biku i naslone se na ogradu. Kad je bik napokon navalio na kravu, Fata se počne… više »

VIC DANA

Kad Mujo smišlja poze u seksu

objavljeno prije 24 dana

Mujo i Fata uvale se u krevet i počeli se lagano maziti, pa će Fata nakon nekog vremena: - Mujo, bolan, 'ajmo isprobat onu pozu 69? Mujo se zamisli pa ispali: - Slušaj, bona, to ć'mo… više »

VIC DANA

Ono kad Mujo ima problema u seksu

objavljeno prije 25 dana

Zalegli Mujo i Fata u krevet, a od akcije ni traga ni glasa - Fata lista ženski magazin, Mujo sportske stranice novina, pa se Fata  okrene Muji i kaže mu prijekornim… više »

VIC DANA

Plavuša i novi prijatelj

objavljeno prije 26 dana

Plavuša se zaposlila kao učiteljica u osnovnoj školi. Izvela onda djecu na igru tijekom velikog odmora, kad ono svi trče za loptom, uživaju, a jedan dječak stoji sam...Nakon… više »

VIC DANA

Mujo ufatio curu na moru

objavljeno prije 27 dana

Mujo krenuo na more raditi na baušteli, pa nakon par dana u obližnjem restorančiću upozna konobaricu Fatu. Svidjela se Fata Muji, pa se on potrudi oko nje i izvede je napokon nakon par… više »

VIC DANA

Kad Fata rješava Mujine probleme

objavljeno prije 28 dana

Mujo i Fata legli spavati, no Mujo se stalno prevrće u krevetu i uzdiše, pa negdje oko ponoći skoči Fata iz kreveta i reče: - Dobro Mujo, pa koji ti je vrag noćas, stalno se… više »

VIC DANA

Mujo kao žrtva prevare na internetu

objavljeno prije 29 dana

Sjedni Mujo u kafani i tužne face surfa po mobitelu, pa ga Haso upita: - Š'a je, bolan, š'a s' se smrk'o? Mujo uzdahne: - Ma, izgleda da me prevarilo na… više »

VIC DANA

Plavuša leti avionom

objavljeno prije 29 dana i 23 sata

Plavuša poleti avionom u New York. Imala je kartu za ekonomsku klasu, no kad je ušla u avion sjela je u poslovnu klasu. Dođe stjuardesa i kaže joj da se mora prebaciti iz prvog… više »

skrolaj na vrh