Sport nema sljedeće stranice
Dinamo

Modrić: Ljeto idealno za odlazak

objavljeno prije 17 godina

‘TRENUTAČNA je odluka kluba da ostajem do zime, ali vidjet ćemo, nadam se da ću otići već na ljeto, najkasnije nakon Europskog prvenstva volio bih otići u jaču konkurenciju', rekao je… više »

CIBONA

Otputovali svi načeti

objavljeno prije 17 godina

CIBONA danas protiv AJ Milana (20.30) traži posljednju šansu za drugu fazu natjecanja u Euroligi. Eventualni bi ih poraz od toga dodatno udaljio, poraz od deset i više razlike… više »

Iz Dinama neće biti odlazaka

objavljeno prije 17 godina

BRANKO IVANKOVIĆ mogao je konstatirati status quo u maksimirskoj svlačionici nakon što je prvog dana priprema vidio lica igrača s kojima kreće u nastavak sezone. Pred Profesorom su se… više »

Fleiss solidna 16., Jelušić razočarala

objavljeno prije 17 godina

NIKA FLEISS završila je slalomsku utrku u češkom Špindleruvom Mlynu na 16. mjestu. Ana Jelušić potpuno je razočarala i ostala je bez druge vožnje... Mlada… više »

Ivica Kostelić

Rezultat sezone Ivice Kostelića

objavljeno prije 17 godina

AUSTRIJANAC Mario Matt pobjednik je četvrtog slaloma sezone voženog u švicarskom Adelbodenu. Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić, drugi nakon prve vožnje, osvojio je… više »

Real

Real drži prednost

objavljeno prije 17 godina

REAL MADRID zadržao je sedam bodova prednosti ispred Barcelone nakon pobjede nad Zaragozom od 2-0. Rezultatski zvuči uvjerljivo, ali Schusterova je momčad morala proći ‘pakao'. Gosti su… više »

Hrvatski klubovi

Pobjede hrvatskih klubova

objavljeno prije 17 godina

U SUBOTNJEM programu NLB lige sva tri naša kluba upisala su pobjede; Split i Cibona slavili su na svojim parketima, a Zadar u Ljubljani. Zadar je nastavio pozitivni niz te je,… više »

Pobjeđujemo i bez najboljih

objavljeno prije 17 godina

OVAJ su vikend naši rukometaši imali dvije provjere uoči EP-a u Norveškoj (17. - 27. siječnja). U subotu su u Puli nadvisili Švedsku 31- 26, a jučer u Poreču Bosnu… više »

Gabrić

Gabriću novi ugovor

objavljeno prije 17 godina

HAJDUK danas otvara polusezonu, a do polaska na pripreme na Hvar polovicom siječnja znat ćemo promjene u kadru. Uglavnom, u ponedjeljak ujutro na Poljudu se otvara sezona, ali to je tek… više »

Georg Koch

Georg Koch: Ostajem u Dinamu

objavljeno prije 17 godina

VIJEST lansirana iz Njemačke u nedjelju je uzdrmala Maksimir. Prema pisanju Bilda, Georg Koch napušta Zagreb nakon samo šest mjeseci boravka među Dinamovim vratnicama i vraća se… više »

Eduardo da Silva

EDUARDO DA SILVA Nemoguce ga je zaustaviti

objavljeno prije 17 godina

NIZ se nas tavlja. Nakon pogodaka u prvenstvu, Ligi prvaka, Liga kupu, Eduardo da Silva upisao se u ljestvicu strijelaca i u FA Cupu. Hrvatski reprezentativac u posljednjih je 20-ak dana… više »

NOGOMET

Etto prema Dortmundu

objavljeno prije 17 godina

Iz krugova bliskih dortmundskoj Borussiji jučer je stigla vijest da njemački klub ipak dolazi po Etta. U jednom trenutku posao se činio osuđenim na propast jer je njemački reprezentativac… više »

Ćorluka ‘hara’ Premiershipom

objavljeno prije 17 godina

Vedranu Ćorluki stižu priznanja sa svih strana. Web-stranica Eurosporta izračunala je kako je hrvatski reprezentativac najbolje ocijenjeni igrač cijelog Premiershipa u zadnja četiri… više »

skrolaj na vrh