« Sport
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
NOGOMET

Etto prema Dortmundu

Više o

nogomet

,

Etto

,

Dinamo

Iz krugova bliskih dortmundskoj Borussiji jučer je stigla vijest da njemački klub ipak dolazi po Etta. U jednom trenutku posao se činio osuđenim na propast jer je njemački reprezentativac Andreas Hinkel sa zimske šoping liste trenera Dolla izgurao Dinamova nogometaša. Međutim, Hinkel je u međuvremenu pogazio dano obećanje te otišao u Celtic.

Neočekivani slom Hinkelova transfera u Borussiju ponovno je u prvi plan gurnuo Dinamova brazilskog španera. Etto je, podsjećamo, jedini maksimirski nogometaš s čijom odštetom ‘modri’ ne mogu licitirati na tržištu. U njegovoj ugovornoj klauzuli stoji da je slobodan čim kupac donese dva milijuna eura, a Borussia je navodno spremna ispuniti uvjete iz ugovora. Dortmundski novinari vjeruju da bi transfer mogao biti finiširan do kraja tjedna.

Ipak, Ettov agent Božo Slišković jučer je bio poprilično rezerviran prema ovoj informaciji.

- Borussijini skauti triput su gledali Etta i u jednom trenutku sam pomislio da nas od zaključenja posla dijeli obična formalnost, ali se na koncu sve izjalovilo. Ipak, u nogometu nikad ne znate, ostavljam otvorenom mogućnost da se Nijemci na kraju jave - kaže Slišković uz dodatak da upita za Etta ima iz svih liga ‘petice’ osim iz Engleske. U slobodnom prijevodu: Ettova dvogodišnja epizoda u Maksimiru bliži se kraju. 

04.01.2008. 16:07:37
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh