« Spektakli
objavljeno prije 15 godina
Carla kao Scarlett

Woody Allen smišlja ulogu za Carlu Bruni

U New Yorku je počeo igrati najnoviji Allenov film "Whatever Works" s Larryjem Davidom u glavnoj ulozi

(Getty Images)

Slavni američki redatelj Woody Allen čiji je najnoviji film "Whatever Works" ovih dana počeo igrati u SAD-u, izjavio je da bi rado u nekom svom filmu vidio francusku prvu damu Carlu Bruni-Sarkozy.

"Siguran sam da bi bila divna", rekao je Allen u razgovoru za francuski RTL. "Ima karizmu, već je glumila pa nije nepoznata publici. Mnogo je načina na koji bih je mogao uposliti iako zasad nemam priču za nju", rekao je on. "No, sigurno ću s njom razgovarati o tome i pitati je li zainteresirana". Bruni-Sarkozy, bivši top-model, pojavila se nakratko na velikom ekranu glumeći sebe u Altmanovu filmu "Pret-a-porter", modnoj satiri iz 1994. godine.

Woody Allen trenutno priprema još uvijek neimenovani film koji će se snimati u Londonu, a u Parizu planira snimati sljedeće godine, nakon što je u novijim projektima uspješno promovirao Barcelonu (Vicky Cristina Barcelona) i London (Match Point). Nakon ta dva projekta nakratko se vratio u New York gdje je snimio film "Whatever Works" u kojem njegov alter-ego glumi kreator Seinfelda Larry David.

Carla Bruni ne mora se bojati da bi snimanje filma naškodilo njenom imageu i karijeri jer Woody Allen je stručnjak za kreiranje ženskih uloga u kojima je proslavio Diane Keaton, Miu Farrow, Miru Sorvino i Scarlett Johansson.

 

20.06.2009. 11:52:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh