Spektakli nema sljedeće stranice
Daniel Day-Lewis

Daniel Day-Lewis u New Yorku

objavljeno prije 12 godina

IAKO se posljednjih godina na velikom ekranu pojavljuje rijetko, Daniel Day-Lewis još uvijek je rado viđeno lice na glamuroznim filmskim svečanostima. Jučer je primijećen na dodjeli… više »

Tom Cruise

Očinstvo Toma Cruisea dovedeno u pitanje

objavljeno prije 12 godina

U JAVNOST su izašli neki skandalozni detalji iz neobjavljene biografije Toma Cruisea autora Andrewa Mortona, poput toga da je Suri Cruise začeta kao ‘Rosemaryna beba', da njegovu… više »

Gemma Arterton

Gemma Arterton bit će nova Bondova djevojka

objavljeno prije 12 godina

GEMMA ARTERTON nova je Bondova djevojka, službeno su potvrdile producentske kuće Columbia Pictures i MGM. Magazin Hollywood Reporter objavio je da će partnerica Danielu Craigu u novom… više »

Nicole Kidman

Kidman još uvijek tvrdi da nije trudna

objavljeno prije 12 godina

DOGAĐANJA u životu Nicole Kidman sve više idu na ruku novinarskoj teoriji da glumica ipak očekuje prvo biološko dijete. Nedavno su je paparazzi fotografirali s izbočenim… više »

Natalie Imbruglia

Razvodi se pjevačica Natalie Imbruglia

objavljeno prije 12 godina

AUSTRALSKA pop-zvijezda Natalie Imbruglia rastala se od supruga, pjevača Daniela Johnsa, nakon četiri godine braka, objavio je BBC. - Naš razlaz je sporazuman i ostajemo prijatelji -… više »

Britney

Britney je dobila otpust iz bolnice

objavljeno prije 12 godina

PROBLEMATIČNA pop-zvijezda Britney Spears (26) otpuštena je iz bolnice i vratila se kući nakon što je bila hospitalizirana u četvrtak zbog histeričnog napada koji je uslijedio… više »

HRT

HRT nema ništa protiv ‘Urote’

objavljeno prije 12 godina

UPOTREBA HRT-ova zaštićenog znaka stvar je poslovnog dogovora i pravnog postupka, a za korištenje bilo kojeg zaštićenog znaka potrebno je dopuštenje. Kada bi RTL… više »

Sarkozy i Bruni pred oltarom?

objavljeno prije 12 godina

FRANCUSKI predsjednik Nicolas Sarkozy mogao bi oženiti talijansku pjevačicu i bivšu manekenku Carlu Bruni početkom idućeg mjeseca, pišu francuske novine pozivajući se na… više »

Grupa Magazin

Grupa Magazin prijavila svoje glazbene ‘dvojnike’

objavljeno prije 12 godina

KADA su prvog dana ove godine na internetu pročitali tekst naslova ‘Sramotan novogodišnji nastup Magazina u Budvi' popraćen slikom njihova benda, Tonči Huljić i ostali članovi… više »

Novi hitovi Sex Pistolsa

objavljeno prije 12 godina

Legendarni pankeri Sex Pistols rade na novim pjesmama, prvima koje će snimiti nakon skoro trideset godina, a kako najavljuju, već ovoga ljeta moći će ih čuti publika na poznatom ljetnom… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh