« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
TRAČEVI

Najbizarnije priče o Angelini Jolie

Trbuh joj krasi rečenica "Što me hrani to me i uništava", a na tijelu ima još niz neobičnih simbola

Angelina Jolie
Angelina Jolie (Getty Images)
Više o

biseksualnost

,

Brad Pitt

,

krv

,

Angleina Jolie

,

tetovaže

,

tračevi

Snimila je više od 30 filmova, osvojila jednog od najpoželjnijih muškaraca Hollywooda, posvojila i rodila ukupno šestero djece i stekla imidž seks simbola današnjice - Angelina Jolie ubraja se među najpoznatije osobe svijeta i jedna je od najbolje plaćenih glumica.

Svojim kontroverznim životom postala je magnet za medije koji su o njoj ispisali na tisuće stranica istina i laži. No, i sama Angelina se pobrinula za nekoliko neobičnih priča:

Krv

Kad se 1995. udala za Jonnyja Lee Millera, ispisala je vlastitom krvlju njegovo ime na svoju košulju. Kad se pet godina kasnije udala za Billyja Boba, počela je nositi bočicu s njegovom krvlju oko vrata. Pored toga, skuplja noževe, interesira se za patologiju, a kao mala je željela postati direktorica pogrebnog poduzeća.

Majka

Posvojila je troje djece iz tri različite države - Pax Thien potječe iz Vijetnama, Maddox iz Kambodže, a Zahara iz Etijopije. S Bradom Pittom je dobila troje vlastite djece koje je rodila u različitim zemljama - Shiloh Nouvel rođena je u Namibiji, a blizanci Knox Léon i Vivienne Marcheline u Francuskoj. Više je puta izjavila kako su sva napuštena djeca svijeta njena djeca za koju godišnje izdvaja više milijuna dolara.

>>Angelina Jolie najutjecajnija showbiz osoba na svijetu

Biseksualka

Javno je priznala da ju podjednako privlače oba spola: „Vjerojatno bi se udala za Jenny Shimizu da nisam upoznala Billyja Boba. Zaljubila sam se u nju na prvi pogled." Navodno postoje snimke strastvenih poljubaca sa ženama zbog kojih Angelina nema razloga strahovati jer joj lezbijska iskustva dosada nisu naštetila karijeri.

Obiteljski problemi

Godinama nije razgovarala s ocem, glumcem Johnom Voightom. Svađa je otišla toliko daleko da je 2002. službeno izbrisala njegovo prezime, a on ju je javno optužio da ima ozbiljne mentalne probleme. Iako točni razlozi svađe nisu poznati, pretpostavlja se su povezani s Angelininim burnim životom i posvajanjem djece. Brad Pitt je u veljači ove godine organizirao večeru pomirenja između Angeline i Johna.

>>Angelina Jolie zvijezda snimke narkoseanse

Tetovaže

Nije poznato koliko točno tetovaža krasi tijelo Angeline Jolie. Poznato je da na ruci ima istetovirano slovo H, koje se povezuje s njenim bratom Jamesom Havenom, ali i bivšim dečkom Timothyjem Huttonom. Na tijelu ima i niz religioznih simbola i citata, japanski simbol smrti, indijanska obilježja, koordinate mjesta rođenja svoje djece, a trbuh joj krasi rečenica: Što me hrani to me i uništava.

21.06.2010. 13:14:15
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    buba.svaba
    22.06.2010. 19:03
    ne zanima me, malo je prečudna...
  2. avatar
    MAJA
    15.08.2012. 21:33
    buba.svaba,malouman si, ajde malo educiraj se , ako znas sta znaci ta rijec
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh