« Spektakli
objavljeno prije 14 godina
OASIS

Liam Gallagher uskoro planira film ili knjigu o Oasisu

Memoare o bivšem bendu pjevač želi objaviti dok ih se još sjeća, ali još nije odlučio u kojem obliku

(Wikipedia)
Više o

Liam Gallagher

,

Oasis

,

čudni sindromi

Gallagher, koji je početkom godine osnovao produkcijsku kuću In 1 kako bi snimio film o Beatlesima i njihovoj izdavačkoj kući 'Apple Records' na pitanje novinara planira li još kakav sličan projekt odgovorio je: "Aha, bez ikakve sumnje. Jako skoro", i dodao da želi zabilježiti sva svoja sjećanja "prije nego što sve zaboravi".

Povod za intervju bilo je pokretanje službene internetske stranice dućana s odjećom "Pretty Green" koji poduzetni Gallagher uskoro namjerava otvoriti u Londonu.

>> Brit Awards: Skandalozan nastup Liama Gallaghera - VIDEO

O tim planovima Gallagher je rekao: "Definitivno otvaram dućan. Samo čekam da se pojavi prava lokacija. Ne želim bezglavo ući u to. Već ovog ljeta ćemo otvoriti dućan u Londonu na nekoj privremenoj lokaciji... Na web stranici ćete naći gdje i kad će do toga doći".

Inače, kolekcija singlova Oasisa pod nazivom "Time Flies" nakon prvog tjedna prodaje drži broj 1 na ljestvici prodanih albuma. Kompilacija sadrži hitove od pjesme "Supersonic" iz 1994. godine, pa do "Falling Down" iz 2009., a prvo je izdanje benda od prošlogodišnjeg oštrog raspada.


21.06.2010. 11:10:06
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh