« Spektakli
objavljeno prije 16 godina i 2 mjeseca

Angelina Jolie zvijezda snimke narkoseanse

The Sun objavio film s početaka glumičine karijere

Angelina na snimci priča o grubom seksu i ubijanju životinja
Angelina na snimci priča o grubom seksu i ubijanju životinja
Više o

Angelina Jolie

Britanski tabloid The Sun objavio je uznemirujuću snimku Angeline Jolie u društvu narkomana koji puše heroin. Iako na snimci ne konzumira drogu, vidljivo je kako glumica povremeno jedva drži otvorene oči.

Video u kojem Angelina govori koliko voli sado-mazo seks i na koje je načine ubila svoje kućne ljubimce, snimljen je 1999. godine kada su joj bile 23 godine.

Angie je tako ispričala kako joj je cool sudjelovati u seksu gdje je netko vezan ili trpi bol.
Miš joj je uginuo nakon što ga je obojila u plavo, a hrčak od upale pluća nakon što ga je istuširala. Guštera je predugo ostavila na suncu, prenosi Net.hr.

Legendarni hotelIako Angelina Jolie još nije komentirala snimku koja je preplavila internet, nikad nije tajila da je prije uloge ‘brižne majke’, kao mlada glumica probala sve vrste droge.
Snimka je nastala u legendarnom i više puta opjevanom hotelu Chelsea u New Yorku.
Komentirala je i kako je s dvanaest godina bila zločesta djevojka koja je tukla prijatelje.

Glumica je navodno bila česta gošća narkomanskog okupljališta u hotelu Chelsea u New Yorku, gdje je Sid Vicious iz Sex Pistolsa ubio svoju djevojku.

Jedan od njezinih prijatelja iz tadašnjeg vremena rekao je kako je i tada pričala o tome kako će posvojiti puno djece iz svih krajeva svijeta.

Sada trudna i uzorna majka četvero djece, Angelina je priznala da je uživala drogu dok je bila glumica u usponu.

- Uzimala sam kokain, heroin, LSD, sve. Davno sam odustala od toga - izjavljivala je slavna glumica, koja još nije komentirala najnoviju snimku koja kruži internetom. (METRO) 

20.05.2008. 01:54:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh