Ostali sportovi
F1

Nico Rosberg osvojio VN Australije

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Nico Rosberg pobjednik je prve utrke Formule 1 u novoj sezoni za Veliku nagradu Australije, a svojim je Mercedesom pokazao da su stvarno napravili najbolji posao u prilagođavanju novim… više »

F1

Bolidi na kapaljku

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Aktualni i peterostruki svjetski prvak Sebastian Vettel će prvu utrku sezone Formule 1 ove nedjelje 16.3. početi tek sa 13. mjesta. Zapravo, da Valtteri Bottas u Williamsu nije bio kažnjen… više »

INTERVJU

Sjajna mlada judašica Katarina Lucija Vuković skuplja medalje

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Sjećate se sjajne akcije Judo kluba „Profectus Samobor" o kojoj smo pisali sredinom prosinca prošle godine? To je klub osnovan u rujnu 2013. godine u Samoboru čiji su roditelji i… više »

BRAVO

Sandra Perković bacila disk preko 70 metara

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Sandra Perković definitivno osigurava mjesto u povijesti diska, koja je pretrpjela velike promjene nakon raspada SSSR-a i ujedinjenja dvije Njemačke. Tadašnje bacačice bile su prilično… više »

ZOI

Zatvorene Igre u Sočiju, Rusi proslavili konačnu pobjedu

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Igre su formalno zatvorene predajom olimpijske zastave gradu-domaćinu sljedećih ZOI, južnokorejskom Pyeongchangu koji će ugostiti najbolje sportaše u zimskim sportovima od 9. do 25.… više »

FANTASTIČNO

Renaud Lavillenie preskočio 6.16 m i srušio Bubkin rekord

objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca

Renaud Lavillenie srušio je svjetski rekord Sergeja Bubke na atletskom mitingu u Donjecku, napravivši pravi podvig pred očima samog Bubke koji je osnovao ovaj miting 1990.… više »

BRAVO

Marin Čilić četvrti put osvojio Zagreb Indoors

objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca

Čilić je u finalu za 80 minuta slavio protiv prvog nositelja i 12. igrača svijeta Nijemcem Tommyja Haasa sa 6-3, 6-4. To je Čilićev četvrti naslov u Zagrebu i deseti u karijeri, a izborio ga… više »

F1

Formula 1 - dolaze čudnovati kljunaši

objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca

Vjerujemo kako svi zaljubljenici u Formulu 1 i oni koje samo površno zanima, znaju kako od ove 2014. godine kreće nova sezona u kojoj se provode velike promijene na bolidima. Ono… više »

SLAVNI

Krenite iza scene sa sportskim superzvijezdama

objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca

Sportske superzvijezde su žive legende, jer njihova fizička moć i magnetična osobnost veći su od života. Slijede ih mnogi navijači širom svijeta - ljudi koji ponosno nose njihove… više »

DRŽIMO FIGE

Schumacherovo stanje malo bolje

objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci

Nakon što je jučer doživio tešku nesreću na skijanju, spuštajući se sa sinom izvan označenih staza, Michael Schumacher je sinoć drugi put operiran. Glasnogovornica… više »

BORBA ZA ŽIVOT

Schumacher i dalje u životnoj opasnosti

objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci

Sedmerostrukom svjetskom prvaku u utrkama Formule 1 Michaelu Schumacheru, nakon što je u francuskim Alpama doživio tešku skijašku nesreću, i dalje život visi o koncu.… više »

SJAJNO!

Sjajna akcija Judo kluba Profectus Samobor

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Sredinom rujna ove godine tridesetak samoborskih judaša, među kojima je 6 majstora juda i 9 bivših i aktualnih prvaka i prvakinja Hrvatske u judu odlučilo je osnovati novi klub,… više »

VN BRAZILA

Sebastian Vettel završio sezonu pobjedom u Interlagosu

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Sebastian Vettel pobijedio je i u Interlagosu, na završnoj utrci ove sezone Formule 1 za Veliku nagradu Brazila i srušio još pokoji rekord. Naime, ovo je čudesnom Nijemcu… više »

ČESTITKE

Novi svjetski rekord Gorana Čolaka

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Goran Čolak, najuspješniji hrvatski i svjetski ronilac na dah te vlasnik nedavno osvojene titule Guinessovog rekorda, jučerašnjim nastupom na AIDA natjecanju u Beogradu (Srbija)… više »

VN SAD

Sebastian Vettel pobijedio i osmi put za redom

objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci

Sebastian Vettel pobijedio je na Velikog nagradi SAD u Austinu, postigavši nevjerojatan rekord od osam uzastopnih pobjeda u jednoj sezoni. Ovo mu je bila 12. pobjeda ove sezone, a ako… više »

skrolaj na vrh