« Film
objavljeno prije 14 godina
REKORD

Priča o igračkama 3 obara rekorde!

Animirani film postigao je najuspješnije otvaranje u povijesti nekog filma studija Pixar

priča o igračkama 3
priča o igračkama 3 (Wikipedia)
Više o

rekord

,

animirani film

,

Pixar

,

upisi 2011.

Woody i Buzz Lightyear na našim ekranima pojavili su se prije 15 godina, a sada je njihova nova animirana pustolovina ostvarila najbolji prvi vikend prikazivanja u lipnju u povijesti filmske industrije, sa zarađenih  109 milijuna dolara.

Pixarov crtić u kojem likovima glasove posuđuju, između ostalih, Tom Hanks i Tim Allen, srušio je rekord 'The Incrediblesa' od 70,5 milijuna i ostvarilo drugo najbolje otvaranje nekog crtića ikad u Americi.

Među brojnom publikom koja je ovog vikenda pojurila pogledati 'Priču o igračkama 3', 40% ih je imalo između 17 i 24 godine, dokazujući da im je publika ostala vjerna.

Producentica Darla K. Anderson izrazila je svoje oduševljenje rekavši: "Ushićeni smo što obožavatelji, stari i novi, i dalje vole ove likove koliko i mi."

Dodala je: "Sretni smo što ćemo tijekom ljeta podijelito ovaj film s obožavateljima diljem svijeta."

Woody i Buzzsu se pomirili s činjenicom da će njihov vlasnik Andy jednog dana odrasti, no ostalo je pitanje što će biti kad taj dan zaista dođe? U trećem nastavku popularnog animiranog filma, Andy se priprema za odlazak na fakultet ostavljajući svoje vjerne igračke u brizi zbog nesigurne budućnosti.

'Priča o igračkama 3' uskoro stiže i u naša kina.

23.06.2010. 12:32:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh