« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
ERICH VAN DANIKEN:

Svemirci su proveli genetski inženjering nad praljudima?

POGLEDAJTE VIDEO - Prema teoriji o drevnim astronautima, svemirci su bili ovdje i ponovno će doći

Svemirci su proveli genetski inženjering nad praljudima?
Svemirci su proveli genetski inženjering nad praljudima? (Wikipedia)
Više o

izvanzemaljci

,

evolucija

,

postanak svijeta

,

vanzemaljci

,

Erich von Dänike

,

Ezekiel

Ako je suditi po tezama kontroverznog autora Ericha von Dänikena, izvanzemaljci su prije nekoliko milijuna godina sletjeli na Zemlju i stvorili ljudski rasu, a samo je pitanje vremena kad će se ponovno vratiti.

"Bogovi su prije nekog vremena stigli na Zemlju i proveli genetske manipulacije na bićima koja su zatekli. Ljudska evolucija tekla pod genetskim inženjeringom izvana, a za tu tezu postoje konkretni dokazi", tvrdi Däniken.

U potrazi za tim dokazima proputovao je cijeli svijet i razvio teorije koje počivaju na artefaktima, ikonografiji, usmenoj predaji, Bibliji i vlastitoj mašti.

Däniken tvrdi da jedna od knjiga Biblije, Ezekiel koja je dio Staroga zavjeta, izravno opisuje dolazak "svevišnjih" te da su navodi u knjizi kasnije pogrešno povezani s religijom i vjerom u jednoga boga.

"U Peruu potoji niz očitih tragova rampa za slijetanje i polijetanje svemirskih brodova, a ako pažljivo razmotrite nacrte u špiljama shvatit ćete da ih treba shvaćati doslovno - drevni astronauti stigli su iz svemira, bili su toliko napredni da ih se štovalo kao bogove i imali su tehnologiju koja je smatrana nadnaravnom", objašnjava Däniken.

Izravne dokaze kontroverzni pisac vidi i u Stonehengeu te Uskršnjim otocima koje tadašnji čovjek nikada ne bi bio u stanju izgraditi bez naprednog znanja izvanzemaljaca.

"Danas vlada uvjerenje da je sve već otkriveno i da znamo kako funkcioniraju stvari. No, što ako sam ja upravu? Što ako nam predstoji veliko iznenađenje?" zaključuje Däniken koji je uvjeren da je samo pitanja vremena kada će se izvanzemaljci ponovno vratiti na Zemlju.

Däniken je odrastao u Švicarskoj i u tinejdžerskoj dobi se počeo baviti temama postanka, a posebno su ga zanimale arheologija, filozofija, molekularna biologija i istraživanja svemira. Prodao je preko 63 milijuna knjiga koje su prevedene na 32 jezika.

13.04.2010. 11:40:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Max
    20.04.2010. 12:44
    Svi smo mi vanzemaljci
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh