« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
UGAŠENI SVJETIONIK

Zoran Milanović: Nije ovo ni rebalans ni kozmetika

VIDEO - Milanović je zamolio Vladu i premijerku da prestanu govoriti o reformama jer u zadnjih godinu dana ništa po tom pitanju nisu učinili

zoran milanović rebalans proračuna
zoran milanović rebalans proračuna (Ranko Šuvar/Cropix/Infopunkt)
Više o

Zoran Milanović

,

SDP

,

Jadranka Kosor

,

Vlada RH

,

rebalans proračuna

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović komentirao je jučer predstavljen rebalans proračuna.

''Ovo nije rebalans proračuna, nije niti kozmetika, nego tvrdoglavo odbijanje vlade da se suoči s činjenicama i problemima u kojima se nalazimo'', izjavio je Milanović na konferenciji za novinare koju je sazvao nakon što je vlada objavila prijedlog rebalansa državnog proračuna.

Ovo je pokušaj da u jednoj teškoj situaciji svi ostanu zadovoljni, a to je nemoguće jer će konačnu cijenu opet platiti građani, ocijenio je Milanović.

Državnu potrošnju treba smanjiti, a državnu upravu učiniti efikasnijom, što ova vlada iz nekog razloga ne želi učiniti, naglasio je šef socijaldemokrata. Neka vlada i premijerka Jadranka Kosor ne govore više o reformama i radikalnim rezovima, jer na fiskalnoj konsolidaciji nisu učinili ništa otkako je vladu napustio bivši premijer Ivo Sanader.

Dodao je da je vlada prihvatila samo jedan prijedlog SDP-a, koji se odnosio na povećanje trošarina. (Infopunkt/metro-portal)

24.08.2010. 18:02:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh