« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
UVRIJEĐENA VLADA

Premijerka 'naredila' nošenje pristojnih majici

Natpis 'I don't need sex, the government fucks me every day' na majici jednog od snimatelja uzrujao je 'up-tight' konzervativce

Više o

I don't need sex the government fucks me every day

Premijerka Jadranka Kosor na današnjoj sjednici Vlade zamolila je novinare i snimatelje koji prate rad Vlade, kao i njihove urednike, da pripaze da odjećom u kojoj dolaze na sjednice ne vrijeđaju Vladu i njene članove.

Želim zaštiti dostojanstvo svih članova Vlade, rekla je premijerka na kraju današnje sjednice zbog toga što je jedan od snimatelja koji prati rad Vlade na sjednicu došao s majicom s engleskim natpisom 'I don't need sex, the government fucks me every day'.

"Molim vas, kako god to shvatili i tumačili, ali molim naše goste, koji su dobrodošli na sjednice Vlade, da nas ne vrijeđaju i ne ponižavaju. Mi smo svi izabrani na izborima, nismo došli s ceste i ja takvo ponašanje neću tolerirati. Nemam namjeru ugrožavati slobodu medija, ali vrijeđanje članova vlade na sjednici vlade nije sloboda medija. To se može i mora okvalificirati drukčije, a ja to više neću dopustiti", rekla je premijerka.

Uzme li se u obzir da je dotična majica samo jedan od oblika prodaje bunta koji je prigrlio tržišni kapitalizam koji je Vlada, odnosno stranka na vlasti, još zdušnije prigrlila kao put napretka (a po antirecesijskim mjerama jasno vidimo koji je to put), postavlja se pitanje treba li ovaj 'slučaj' uopće komentirati.

Bilo kako bilo, ne smije se smetnuti s uma da 'oni koji nisu došli s ceste' svakodnevno smiju demagogijama pristojno je**** sve nas (jer su za taj posao izabrani), a mi, koji smo prema njima očito došli s ceste (na kojoj vjerojatno nismo naučili kako se pristojno je**), to ne smijemo niti na majcama.

I ne zaboravite, narodski izraz za kopulaciju, pa makar on bio na engleskom (a ovdje piše odakle je i kako nastao), je zločin najgore vrste, barem stotinu puta gori od primjerice upropaštavanja gospodarstva jedne cijele države, ili upućivanja kritike zbog nekulturnih natpisa sa stola za kojim sjedi nekoliko osoba za koje se sumnja da su imali veze s gore navedenim 'radom' u gospodarskim sektorima, kupovinama kamiona i sličnim uspješnim potezima.

Stoga ubuduće, ako krećete put Markovog trga dobro provjerite da vam na nekom odjevnom predmetu ne strši kakav 'F word' jer bi se neki pošteni građani i građanke, a posebno oni prvi među jednakima, mogli naći osobno uvrijeđeni. A to nitko ne želi, zar ne?

30.07.2009. 16:12:40
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    DemolitionMan
    31.07.2009. 00:58
    Svaka častg majstore!!!!
    Kao i Rade Končar, što reći - milosti ne tražim niti bih je dao!
  2. avatar
    dancica
    31.07.2009. 15:15
    hehe :) pa nek se ona malo isprsi pa kupi svakom 'Rvatu neku pristojnu majicu. Kaj možemo kad love ima samo za ove nepristojne.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh