Auto-moto
OPOZIV

Honda povlači gotovo milijun svojih automobila diljem svijeta

objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci

Honda Motor Co. objavila je jučer da su prisiljeni povući 962.000 svojih automobila diljem svijeta kako bi im otklonili računalne probleme te one s prekidačem za podizanjem prozora,… više »

ZBOGOM JURNJAVI

Kraj "brzim i žestokim" klincima u maminim automobilima

objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci

Mamini sinovi koji se čim napune 18 godine dočepaju automobila svojih roditelja, nakon čega još neiskusni jure ulicama naših gradova, mogli bi ubrzo postati stvar… više »

OPASNI KVAR

BMW zbog kvara povlači 120.000 svojih dizelaša u Europi

objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci

Zbog električnog kvara na filtrima, njemački proizvođač automobila BMW prisiljen je povući čak 120.000 svojih vozila s dizelskim motorima ,piše Hina. Većina automobila povučena je u… više »

MUŠKA POSLA

Ultimativna muška igračka inspirirana filmom Tron

objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci

Imate oko 300.000 kuna viška i krizu srednjih godina? Ostavite se sportskih dvosjeda i mladih djevojaka na suvozačkom sjedalu i nabavite ovu prvoklasnu dječačku igračku kojoj ne može… više »

SAMO ZA PRAVE FRAJERE

Bugatti Veyron vam je postao prespor? Pogledajte ovu mrcinu

objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci

Neki ljudi provedu cijelo školovanje nadvijeni nad knjigama, skupljaju izvrsne ocjene i odbijanja od strane djevojaka, završe fakultet najbolji u svojoj generaciji, probijaju se… više »

POČETAK KRAJA CD PLAYERA?

Ford izbacuje CD playere iz svojih novih modela

objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci

Slušanje i mijenjanje vaših omiljenih CD-a za vrijeme vožnje moglo bi postati stvar prošlosti. Jedan od najvećih proizvođača automobila na svijetu, američka kompanija… više »

MEAN GREEN MACHINE

SUV vozila postaju zelenija, terenci s oznakom 4x4 pridružuju se ekorevoluciji

objavljeno prije 14 godina

Automobili s pogonom na sva četiri kotača (4x4) napokon se priključuju zelenoj revoluciji zahvaljujući SUV-ima koji su ekonomičniji, manje zagađuju i koji su prekrojeni za urbanu sredinu.… više »

Potvrđeno: Otkazan Zagreb Auto Show

objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca

Katastrofalno stanje na domaćem tržištu automobila glavni je razlog otkazivanja Zagreb Auto Showa koji se trebao održati od 18. do 28 ožujka. Globalna financijska kriza uzela je svoj… više »

RASPAD SISTEMA

Toyota prisiljena povući i 270 tisuća Priusa zbog kočnica

objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca

Japanski automobilski div Toyota Motor povući će više od 270 tisuća hibridnih modela Prius 2010. nakon učestalih prigovora na probleme u sustavu kočenja, prenijela je japanska novinska… više »

16 POSTO

Toyota bilježi snažan pad na američkom tržištu

objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca

Toyota je u siječnju zabilježila pad prodaje za 16 posto u odnosu na odgovarajući mjesec prethodne godine i prvi je puta u proteklih više od 10 godina prodala manje od 100 tisuća… više »

NOVI ŠOK

Toyota povlači dodatnih 1.09 milijuna vozila u SAD-u

objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca

Novi opoziv obuhvatit će pet modela - Highlander, godine proizvodnje 2008-2010., Corolla 2009-2010., Venza 2009-2010., Matrix 2009-2010. i njegovog dvojnika Pontiac Vibe 2009-2010., navela je… više »

OČUVANJE KOMPANIJE

General Motors prodaje Saab nizozemskom Spykeru

objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca

Radi se o malom nizozemskom proizvođaču luksuznih sportskih automobila, izvijestio je u utorak The New York Times na web stranici, citirajući dužnosnika upoznatog sa sporazumom. Taj bi… više »

Rušenje rekorda

Automobil koji postiže brzinu od 1600 km/h

objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Nadzvučni automobil Bloodhound vozit će poručnik Andy Green koji je postavio prijašnji rekord od 1220 km/h prije 12 godina. Izjavio je kako nije pitanje hoće li automobil uspjeti… više »

F1

Vettel osvojio Suzuku, Button tek osmi

objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci

Vettela (22) je treća ovosezonska pobjeda ostavila u igri za ukupni naslov jer je vodeći Britanac Jenson Button (Brawn GP) završio kao osmi, a njegov momčadski kolega Rubens… više »

SUZUKA

Vettelu pole position na VN Japana

objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci

Kvalifikacije su bile prekidane tri puta nakon nezgoda i pet vozača nije uspjelo ostvariti vrijeme u nekom od dijelova kvalifikacija. Vettel je imao najbrže vrijeme u kvalifikacijama, a iza… više »

skrolaj na vrh