Auto-moto
frankfurtski sajam

Predstavljen električni Trabant

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Legendarni automobil iz razdoblja komunizma, Trabant, doživio je veliki povratak. Na sajmu u Frankfurtu je nakon 18 godina predstavljen novi model tog auta. Automobil se proizvodio u… više »

greška s brisačima

Toyota povlači 690.000 automobila iz Kine

objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci

Toyota je objavila kako s tržišta povlači gotovo 690.000 automobila proizvedenih u Kini zbog neispravnih električnih brisača prozora što predstavlja najveći opoziv automobila te… više »

fer play

Turisti traže dvotjedne vinjete za Sloveniju

objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

Većina posjetitelja Hrvatske želi da Slovenija prije početka turističke sezone uvede poštenu cijenu vinjete za autoceste, pokazalo je istraživanje koje su proveli nacionalni… više »

Redizajn limuzine

Novo ruho Dacije Logan

objavljeno prije 16 godina

Rumunjska Dacia je ovaj tjedan i službeno predstavila redizajniranu verziju aktualne Logan limuzine. Inspiracija za Loganovo novo ruho je Dacia Sandero, premijerno predstavljena u… više »

Neizvjesna sudbina

Chrysler na pragu bankrota

objavljeno prije 16 godina

Američki novinari pišu kako se Chrysler nalazi na rubu bankrota i njegova je sudbina krajnje neizvjesna. Glasine o silnim dugovima i skorom bankrotu ponukale su šefove… više »

Passat CC - kupe limuzina koja se brzo uvuče pod kožu

objavljeno prije 16 godina

Odmah na startu razriješimo dileme - oznaka CC u imenu nije za Coupe-Cabriolet, već za - Coupe Comfort. U odnosu na Passat limuzinu, kupe je 3 cm duži, 3,5 cm širi i 5 cm niži.… više »

Aspid do stotke za 2,9 sekundi

objavljeno prije 16 godina

Tvrtka IFR, iza čijeg se naziva kriju inicijali osnivača i glavnog inženjera, Španjolca Ignacia Fernandeza Rodrigueza, premijerno će na autosalonu u Londonu predstaviti sportski bolid… više »

Zaštitna folija

VW V-Protector

objavljeno prije 16 godina

Volkswagen je počeo s prodajom posebne, prozirne zaštitne V-Protector folije za svoje modele. Folija košta od 199 do 279 eura i poput druge kože štiti vozilo od manjih… više »

Audi A7 u napadu na CLS

objavljeno prije 16 godina

Šefovi Audija očito ne žele mirovati dok ne popune svaku moguću klasu u ponudi svojih modela. Tako je u tijeku razvoj potpuno novog Audija A7, sportski kupe sa 4 vrata. Ovim modelom… više »

Značaj sustava za pomoć pri kočenju

objavljeno prije 16 godina

Kad vozač u kritičnoj situaciji želi zaustaviti vozilo što je brže moguće, obično brzo pritisne papučicu kočnice. Ali, često je ne pritisne dovoljno jako - što povećava put… više »

Oprema za održavanje cesta

objavljeno prije 16 godina

Tvrtka Agro Grom d.o.o. bavi se prodajom, servisom i rezervnim dijelovima komunalne opreme. U tom su dijelu generalni zastupnici za Daimler AG PBS Unimog, Schmidt i Mulag opreme za ljetno i… više »

Mazdin SUV za Rusiju

objavljeno prije 16 godina

Na ovogodišnjem Moskovskom auto salonu Mazda će predstaviti svoj novi koncept. Radi se o sportskom kompaktnom crossover SUV-u dizajniranom specijalno za rusko tržište. Moskovski… više »

Hilux Invincible 200 ima 194 KS

objavljeno prije 16 godina

Prije godinu dana Toyota je svojim vozilom Hilux napravila povijesno putovanje arktičkim krugom, pri čemu su vozila svojim motorima došli do magnetskog sjevernog pola. Za tu akciju… više »

Focus najprodavaniji u Rusiji

objavljeno prije 16 godina

Opseg prodaje automobila stranih marki u Rusiji je tijekom perioda od siječnja do svibnja povećan za čak 48 posto u odnosu na isto razdobolje 2007. godine. Prodaja je naime u prvih pet… više »

Autodelta 159 J4 ima Rotrexov punjač i 245 KS

objavljeno prije 16 godina

Poslije intenzivnog rada u trajanju od 18 mjeseci na 2.2 JTS motoru s direktnim ubrizgavanjem benzinskog goriva, tvrtka Autodelta ga službeno predstavlja u automobilu Alfa 159 J4 2.2 C.… više »

skrolaj na vrh