« Hi-tech
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
SJAJNO!

Video recenzija Prestigio MultiPhone modela u Hrvatskoj

Usporedni test hit telefona na hrvatskom tržištu, Prestigio Multiphone smartphonea modela 3500, 4040, i 4300

Video recenzija sjajnih telefona
Video recenzija sjajnih telefona (ASBIS)
Više o

test

,

recenzija

,

Prestigio PAP 4300

,

MultiPhone

,

Prestigio 3500

,

Prestigio 4040

Kako kažu kolege s portala racunalo.com, prvi su u Hrvatskoj objavili usporedni test novih Prestigio Multiphone smartphonea, modela 3500, 4040, i 4300. Evo još jedan dodatni, drugačiji, video pogled.

Ako ste pratili najave i testove, tada praktički o njima sve znate. Vrlo su detaljno opisani, snimiljene su stotine fotografija, snimao se i video s njima, tako da imate potpunu multimedijsku priču. No, zanimljivo, dogodilo se nešto što nisu očekivali.

Saznali smo neslužbeno u ASBIS-u (generalnom uvozniku Prestigio proizvoda za Republiku Hrvatsku), da su nakon naših recenzija sva tri modela praktički razgrabljena, nema ih više.

No ne brinite, naručene su nove količine ovih zanimljivih smartphone uređaja kojima je zajednička karakteristika Dual SIM, odnosno prihvaćaju dvije SIM kartice, tako da će se ovih dana pojaviti u ovlaštenim prodajnim mjestima. Dok ovo čitate, možda su već i u prodaji, tko zna, raspitajte se, ili kontaktirajte ASBIS, telefonski ili preko emaila.

U nastavku donosimo još jednu video priču. Prvi smo i jedini skupili sva tri modela na jednom mjestu i zavirili im malo ispod "poklopca", tako da ćete vidjeti kako se umeću kartice (SIM i microSD). Video je i s našim novim "foršpanom" odnosno uvodom, nadamo se da će vam se svidjeti.

I na kraju, preporučujemo vam da (ako već niste do sada) pročitate naše najdetaljnije i najstručnije testove koje možete pronaći na ovim prostorima. I... nabavite si jedan...

Video pogledajte na portalu racunalo.com


29.10.2012. 16:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh