« Život
objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci
VIBER

Viber slavi najveći nogometni događaj

Kako bi pomogao milijunima korisnika aplikacije u slavlju nogometnih uspjeha, Viber je također predstavio zabavne i navijačke AR filtre, odličan nogometno orijentirani sticker paket te međunarodne i nacionalne sportske medijske kanale

Odaberite nešto dobro!
Odaberite nešto dobro! (Rakuten)
Više o

Svjetsko nogometno prvenstvo

,

Viber

,

AR filteri

Rakuten Viber, globalni lider u privatnoj i sigurnoj razmjeni poruka i glasovnoj komunikaciji, najavio je pokretanje interaktivnih i gamificiranih nogometnih značajki. Najatraktivnija značajka je zabavna i interaktivna igra prognoziranja utakmica kojom se potiče prijateljsko natjecanje unutar privatnih ili grupnih razgovora. Najbolje prognoze korisnika također će biti objavljene na globalnoj ploči s najboljim rezultatima, a sudionici imaju priliku osvojiti odlične nagrade.

Nogomet je trenutačno najpopularniji sport na svijetu. Slaveći nogomet i činjenicu da okuplja milijarde obožavatelja iz više od 200 zemalja svijeta, Viber svojim korisnicima omogućava praćenje i sudjelovanje u svakoj utakmici. Kako bi pomogao milijunima korisnika aplikacije u slavlju nogometnih uspjeha, Viber je također predstavio zabavne i navijačke AR filtre, odličan nogometno orijentirani sticker paket te međunarodne i nacionalne sportske medijske kanale preko kojih korisnici mogu pratiti vijesti o nogometnim utakmicama.

Dodatne značajke uključuju:

● AR filtri: Viber će lansirati dva AR filtra za golove momčadi, tematske okvire s nogometnim loptama i još mnogo toga.

● Gamificirani filtri: također će postojati gamificirani filtri koji će korisnicima omogućiti da pokušaju zabiti gol.

● Stickere: Novi paket stickera sadržavat će slike i izreke povezane s nogometom na engleskom jeziku, ali i na drugih 18 jezika.

● Kanali: Devet sportskih medijskih kanala osigurat će navijačima da budu u tijeku s najnovijim pričama i udarnim vijestima o svojim domaćim timovima.

„S toliko strastvenih nogometnih navijača diljem svijeta i Viberovom globalnom publikom, htjeli smo našim korisnicima omogućiti da se uključe i povežu jedni s drugima. Uzbuđeni smo što im možemo ponuditi mnogo različitih nagrada i interaktivnog sadržaja," izjavio je Atanas Raykov, Senior Director Growth Top Markets u Rakuten Viberu. „Naši korisnici mogu zajedno sa svojim prijateljima, obitelji ili kolegama proslaviti pobjede svog domaćeg nogometnog tima. Dijeljenje prognoza, otkrivanje rezultata najnovije utakmice ili provjera globalne ploče s najboljim rezultatima bit će jednostavno - samo trebate pokrenuti Viber aplikaciju."

21.11.2022. 10:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh