« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci
ZABAVA

Viber nudi brojne značajke za ljetnu razonodu

Uhvatite vrh vala s Viberovim svježim sadržajem i odličnim ljetnim značajkama

Ljeto na Viberu ;)
Ljeto na Viberu ;) (Rakuten)
Više o

zabava

,

Viber

,

ljetna razonoda

Predan misiji da postane "superapp", Rakuten Viber, jedna od najpopularnijih svjetskih komunikacijskih platformi, pripremio je osvježavajuću kombinaciju zabavnih i korisnih značajki koje će vam uljepšati ljeto. Kako bi bili sigurni da korisnici uvijek imaju na raspolaganju velike doze razonode i kvalitetnog sadržaja, Viber je lansirao široki raspon sezonskih AR filtera, naljepnica i čestitki, horoskopa te preporučuje kanale s odličnim sadržajem. Provjerite što vas čeka ovog ljeta u Viberu:

U rujnu 2021., Viber je uveo AR i otada su milijuni korisnika pretraživali filtere u potrazi za izražajnim maskama, uljepšavanjem i drugim opcijama koje gamifikacija nudi. Ovog ljeta, Viber predstavlja 11 novih tematskih filtera kako bi svatko mogao doživjeti atmosferu odmora gdje god se nalazio - možete vidjeti sebe prekrivene cvijećem ili morskih stvorenjima, izgorjele od sunca, zakopane u pijesku ili surfajući na valovima. Isprobajte ove i druge filtere dodirom na ikonu duha u Viber kameri i pošaljite sliku ili video sebe s filterom dragim osobama.

Kako tradicija nalaže, i ovog ljeta je kreiran novi zabavni paket stickera koji će vam pomoći da izrazite svoje osjećaje stickerom snažnijim od tisuću riječi! Preuzmite ga OVDJE.

Jeste li znali da tijekom ljeta imate mnogo zabavnih prilika za proslave? Bez brige, Viber vam je pripremio poseban izbor čestitki koje možete poslati dragim osobama i izmamiti im osmijeh na lice. Primjerice, tijekom ljeta vas očekuju Međunarodni dan poljubaca 6. srpnja, Svjetski dan čokolade 7. srpnja, Svjetski dan emotikona 17. srpnja i Svjetski dan prijateljstva 30. srpnja - digitalne čestitke za ove i druge prigode možete pronaći OVDJE.

Kaže se da je "astrologija samo upiranje prstom u stvarnost", stoga nemojte riskirati i provjerite jesu li vaši planovi usklađeni s onim zvjezdanima pomoću Viberovog ljetnog horoskopa koji vam je dostupan OVDJE.

Ljeto je sezona zasluženog odmora od posla kada najviše volimo putovati i istraživati nove destinacije. Kanal Putnog kofera na Viberu dijeli zanimljive informacije i savjete o raznim destinacijama ne samo u Hrvatskoj i već i u inozemstvu te će vam pomoći da planirate svoje sljedeće putovanje. Ne gubite vrijeme - preuzmite sticker paket Putnog kofera, inspirirajte se putovanjima i počnite se pripremati za novu destinaciju.

13.07.2022. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh