« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
MTG

Viasat History vratio Gornji grad u Srednji vijek

MTG-jev kanal Viasat History promovirao je novu dokumentarnu seriju Tajne dvorca, koju možete pratiti od 4. ožujka srijedom u 20.00 h

Sjajno predstavljanje Viasat History
Sjajno predstavljanje Viasat History (MTG)
Više o

Viasat History

,

Tajne dvorca

Jučer, u četvrtak 26. veljače, na zagrebačkom je Gornjem gradu u galeriji Lav kanal Viasat History zaustavio vrijeme i vratio nas u najmisterioznije doba, srednji vijek, promocijom nove dokumentarne serije Tajne dvorca.

Atmosferu trinaestog stoljeća, vremena u kojem su se gradili velebni srednjovjekovni dvorci, izvrsno su dočarali likovi iz davnih vremena, Marija Jurić Zagorka, gričke vještice i vitezovi, koje danas možemo posjetiti u sklopu kazališne skupine Tajne Griča.

Zagorka je okupljenim gostima objasnila sve o novoj dokumentarnoj seriji Tajne dvorca u kojoj povjesničari Ruth Goodman, Peter Ginn i Tom Pinfold kreću u projekt građenja pravog srednjovjekovnog dvorca koristeći se isključivo alatima, tehnikama i materijalima kojima se koristilo u 13. stoljeću. Zagorku su često u govoranciji prekidali kralj Bela IV, gričke vještice i prosjak Luka, a goste je iznenadila žestoka borba vitezova ispred Kamenitih vrata, nakon čega je Kaptol, na oduševljenje slučajnih i namjernih prolaznika, oslobođen.

Predstavljanju kanala Viasat History prisustvovale su i Nataša Nedeljković, MTG-jeva menadžerica distribucije za regiju, i Mirjana Radulović, MTG-jeva menadžerica marketinga za zemlje bivše Jugoslavije.

Modern Times Group međunarodna je tvrtka koja producira, kupuje i emitira zabavne televizijske sadržaje. MTG-jevi kanali prisutni su u više od 140 zemalja, dok su u Hrvatskoj dostupni Viasat History, Viasat Explore, Viasat Nature i TV 1000. MTG-jevi kanali nude sve vrste sadržaja, od popularnih američkih TV serija, direktnih prijenosa premium sportskih događaja poput Lige prvaka i Formule 1, komedija i reality showova pa do serija snimanih u lokalnoj produkciji. Sadržaj je dostupan na linearnim kanalima, kao i na online servisima na zahtjev.

Viasat History kanal je koji oživljava povijest dokumentarcima koji će vas zaokupiti te svježim i modernim prikazom i pogledom na događaje iz prošlosti. Emisije na Viasat Historyju povest će gledatelje na dojmljivo putovanje kroz vrijeme zabavljajući ih, ali istodobno i zaokupiti njihov um.  

27.02.2015. 11:59:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh