« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
DISCOVERY

PREŽIVI TO! premijera nove sezone od 2. ožujka na Discovery Channelu

U svakoj epizodi Preživi to! serijala po jedan član ekipe je otet i svezanih očiju spušten negdje u divljinu. Neće imati ni hrane ni opreme ...

Preživi to! kreće u novu sezonu
Preživi to! kreće u novu sezonu (Discovery Channel)
Više o

Preživi to!

,

Discovery Channel

Preživi to! jedan je od najzahtjevnijih serijala vezanih uz preživljava­nje, ali i zabavna igra između prijatelja kojima je preživljavanje posao. Zabavna prvenstveno za one koji iz kampa gledaju kako se jedan član družine bori za opstanak.

Naime, u svakoj se epizodi jednog stručnjaka za preživljavanje otima i vezanih ga se očiju spušta u nemilosrdna područja. Njegov je cilj pronaći civili­zaciju u roku od 100 sati. No, za pobjedu u ovoj igri nije dovoljno samo preži­vjeti - morate to učiniti sa stilom. Jer svaki potez i svaku odluku pomno prate ostali momci.

Ekipu čine prijatelji Jake, Matt, Tom i Terry, uz troje novaka. Svi zajedno predstavljaju mješavinu specijalnih postrojbi američkih marinaca, Zele­nih beretki i ostalih stručnjaka u vještinama potrebnim za preživljavanje. Ovo je najveća igra preživljavanja među prijateljima koji su ujedno i najbolji stručnjaci za preživljavanje, a pratiti je možete na Discovery Channelu od 2. ožujka u 22 sata.

U svakoj epizodi Preživi to! serijala po jedan član ekipe je otet i svezanih očiju spušten negdje u divljinu. Neće imati ni hrane ni opreme, a snimatelji koji će biti uz njega neće mu pružiti nikakvu pomoć.

Od Afrike do Transilvanija, ekstremnih temperaturnih razlika, od smrznutih vr­hova planina do podvodnih špilja, momci će testirati jedni druge, kao u vješti­nama preživljavanja, tako i opakim smislom za humor. Trovanje hranom? Pije­nje krvi? Konzumiranje izmeta? Pokazat će vam baš sve.

U epizodama u ovoj sezoni gledat ćemo bivšeg specijalca Jakea kojeg će potpu­no nepripremljenog spustiti u afričku pustinju Namib. Dok ga ostali gledaju iz kampa, Jakeu je cilj postaviti novi rekord u igri. Poslije toga prevarit će Matta, stručnjaka za primitivne vještine kojeg će ostaviti u opasnoj afričkoj savani bez ičega osim krvi za piće.

Druga sezona serijala Preživi to! ponovno pokazuje kako je ovim majstorima vještina za preživljavanje borba s nemilosrdnom prirodom ponekad jednostav­nija od one s prijateljima i njihovim nemilosrdnim smislom za humor.

26.02.2015. 11:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh