« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
zabava za klince

Veselo na Bučijadi

Izvorno.hr i one2play zabavili i darivali najmlađe posjetitelje City Centra One.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Mape)
Više o

One2play

,

City Centar One

,

bučijada

,

izvorno.hr

City Centrom One jučer je odzvanjao dječji smijeh više no obično. Dućani Izvorno.hr i one2play priredili su im zabavan doživljaj - dječju bučijadu. Uz pomoć odraslih, dubile su se buče, djeca su se natjecala u potezanju konopa, likovno nadareni prihvatili su se bojica, a bilo je onih koji su, dakako uz pomoć odraslih na feštu stigli kostimirani i potpuno spremni za preuzimanje prvih nagrada.

- Cilj nam je da se djeca prije svega dobro zabave. Zato smo zajedno s one2play angažirali i animatore i osigurali poklone za sve sudionike bučijade. Njihove najbolje radove moći ćete vidjeti i narednih dana. Bit će izloženi u kućici Izvorno.hr u City Centru One, rekla je Danijela Kudoić direktorica tvrtke Izvorno.hr.

A ni odrasli se nisu mogli požaliti. S djecom su se opustili od svakodnevnih briga. Desetak velikih tikvica mamile su i njih da priskoče u pomoć svojim klincima i klincezama i oprobaju se u dubljenju. Uz to, prigodno su se u prodavaonici Izvorno.hr po akcijskim cijenama mogli su opskrbiti visoko kvalitetnim bučinim uljem.

Pročitajte više i pogledajte galeriju na She.hr

01.11.2009. 14:35:33
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh