« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci
NAJAVE

Veseli prosinac u SAX!u

Pripremili su i poseban program za doček Nove godine, a posjetitelje očekuju i nove izvedbe 14. epizode popularnog Lajnap

Nova godina u SAX!u
Nova godina u SAX!u (Klub SAX)
Više o

prosinac

,

klub SAX

Klub Sax! i u prosincu donosi bogat program. Ponovno nam dolazi Alen Vitasović, ali ovoga puta samo na jednu noć, nastupit će i bend Cry Babies, nastavlja se program petkom Cooganje, a održat će se i humanitarni božićni party. Također, pripremili smo i poseban program za doček Nove godine, a posjetitelje očekuju i nove izvedbe 14. epizode popularnog Lajnapa.

Program novog mjeseca počinje u ponedjeljak, 2. prosinca, kada se na pozornicu penju četvorica veličanstvenih: Aleks Curać Šarić, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec. Ekipa je okupljena pod imenom Lajnap, a nastupa svakog ponedjeljka u Saxu. Ali to nije sve, jer nas iduća dva dana čekaju samostalni nastupi Aleksa Curaća Šarića i Vlatka Štampara. 

Alen Vitasović rasprodao je Sax! pet puta zaredom, a sada dolazi opravdati očekivanja publike. Koncertom „Jenu noć u Saxu" izvest će svoje najveće hitove: „Ne moren bež nje", „Jenu noć", "Niš mi se ne da", „Ja ne gren" i „Gušti su gušti", a sprema i poneka iznenađenja za svoje vjerne obožavatelje. 

U sklopu programa Cooganje nastupit će Živa Legenda, na petak 13. nastupaju VIS Breskvice, a petak nakon bend Retrodukcija.

Klub studenata Fakulteta političkih znanosti u suradnji sa Studentskim zborom Fakulteta političkih znanosti u Saxu organizira najbolji božićni party u gradu. Ovaj događaj ima i humanitarni karakter pa će tako prihod od ulaznica ići u Udrugu Krijesnica. Puštat će se trash i ex-yu hitovi, a svi su pozvani.

Za Novu godinu pripremili smo tulum Petardiranje #6 uz DJ DaDoo koji će puštati domaći i strani pop rock, Novi val, funk, soul i disko hitove. Tulum traje do ranih jutarnjih sati, a ulaznice su već u prodaji.

03.12.2019. 11:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh