« Svijet
objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci
netom protiv depre

Veseli internet portal

Kako nagovoriti kupce da dođu u jedan od skupljih dućana u vrijeme krize.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

Yahoo

,

Sears

,

samo pozitivne vijesti

,

dobre vijesti

Američki lanac velikih trgovina Sears najavio je u srijedu da se povezao s internet portalom Yahoo! radi objavljivanja "dobrih vijesti" - dobrih za moral klijenata i, u konačnici, za prodaju.

"Smišljena kao odgovor na zahtjeve klijentele za lijekom protiv pesimizma izazvanog tradicionalnim izvorima informacijama, Good News Now (dobre vijesti sada) nudi Amerikancima stranicu za dizanje morala i pristup povoljnoj kupnji na Sears.com, i savjete za jednostavno snalaženje u sadašnjem ekonomskom ozračju", objasnio je Sears u priopćenju.

"Nijedan drugi trgovac ne brine o stresu koji hvata klijente", naglasio je direktor marketinga u Searsu Don Hamblen, ističući da su sezonu blagdana htjeli napraviti "toplom i sretnom, ne samo za obitelj i prijatelje nego i za one potrebite".

U srijedu navečer na stranici Good News Now mogle su se pročitati vijesti o djevojci kojoj je upravo presađeno srce i paru koji je odlučio darovati gorivo za grijanje siromašnim obiteljima.

Stranica poziva i na razmišljanje o darovima za Božić koje bismo sami željeli ili bi ih poklanjali drugima, glasovanje o najpoželjnijem daru, sudjelovanje u lutriji, te omogućava izravno prebacivanje na stranicu prodaje on line sears.com. (hina/metro-portal)

20.11.2008. 11:00:28
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh