« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
NOVE SNAGE

Velimir Srića, Veljko Đorđević i Josip Mueller postali članovi HSLS-a

Čelnik HSLS-a Darinko Kosor najavio je obnovu HSLS-a u svim velikim gradovima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Neja Markičević/Cropix )
Više o

HSLS

,

Velimir Srića

,

Veljko Đorđević

,

Josip Mueller

Velimir Srića, Veljko Đorđević i Josip Mueller novi su članovi HSLS-a koje je danas novinarima predstavio predsjednik te stranke Darinko Kosor.

Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća HSLS-a Srića je izabran za predsjednika zagrebačke organizacije, dok su za potpredsjednike izabrani Josip Mueller i Ivica Toljan.

Srića, koji je dosada bio nezavisni zastupnik u Gradskoj skupštini u HSLS se učlanio nakon što je s nezavisnim zastupnicima svoje liste u Gradskoj Skupštini nedavno osnovao zajednički klub s tom strankom, koji broji ukupno sedam članova.

Govoreći o svojim razlozima ulaska u HSLS, Srića je naglasio kako HSLS nije stranka u klasičnom smislu riječi, već liberalno-građanskom pokretu nezavisnih i stručnih ljudi.

U stranku želimo okupiti najbolje iz svih struka, a ja imam sretno prezime pa vjerujem da će mi ono u tome pomoći, ustvrdio je Srića.

Politika u hrvatskoj je po njegovom mišljenju previše "holivudizirana", a on sam neće hodati po sajmištima i rukovati se s kumicama jer to, kako tvrdi, nije njegov stil.

Čelnik HSLS-a Darinko Kosor najavio je obnovu HSLS-a u velikim gradovima. Krenulo se od Zagreba, a slijede, kako je rekao, Rijeka, Split i Osijek.

U Zagrebu HSLS trenutno ima oko tisuću članova, no po Kosorovim tvrdnjama, nakon izborne skupštine u jesen ove ili proljeće iduće godine, bit će ih nekoliko tisuća. (hina/metro-portal)

17.03.2010. 20:16:45
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh