« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
NIGHT WORK

Veliki povratak Scissor Sistersa

'Night Work' je novi album Scissor sistersa kojim se njujorška glam rock petorka vratila na glazbenu scenu u velikom stilu - OSVOJITE ALBUM

Scissor Sisters
Scissor Sisters (Scissor Sisters)
Više o

Universal Music

,

Panellinios

,

liga

,

prilagođavanje

,

rođeni 10. listopada

Grupa Scissor Sisters se vratila na scenu s trećim albumom imena 'Night Work' koji je izašao prije tri mjeseca pod labelom Polydor Recordsa. 'Night work' je dinamičan album s velikim srcem i ubojitim plesnim pokretima.

Album je debitirao na drugom mjestu na UK Albums Chartu iza Eminemova Recoveryja, a na 18 mjestu na Billboardovoj ljestvici Top 200. U prvom tjednu u Velikoj Britaniji prodano je nešto više od 46.000 primjeraka, dok je u SAD-u prodano oko 18.000 primjeraka.

Osvojite album 'Night Work' na Metro portalu!

Album je prošao relativno dobro i kod publike i kritike. Neki zamjeraju bendu predugu pauzu, a i Lady Gaga je doslovce pregazila svu konkurenciju u žanru, pa taj 'relativno' možemo objasniti i fenomenom Gaga koji je postavio letvicu glamura na puno višu razinu. Pa, ipak novi album Scissor Sistersa ima dosta za ponuditi. Bend je trenutno na turneji, a najbliže nama bit će u Milanu 10. studenog.

ss.jpg
Scissor Sisters

Scissor Sisters su mukotrpnim radom u studijima u Londonu, na Bahamima i njihovom rodnom gradu New Yorku, pripremili materijal za novi album s kojim se nadaju barem sličnom uspjehu koji je postigao Ta - Dah album iz 2006. godine.

Taj je album bio treći najprodavaniji album 2006. Samo u Velikoj Britaniji prodano je više od 1,4 milijuna primjeraka, a veliki hit I Don't Feel Like Dancin ' popeo se na prvo mjesto UK ljestvice.

Night Work je dance album, ali bilo bi pogrešno reći da se na albumu sve vrti oko elektronike. Još uvijek možete čuti zvuk benda koji dopire iz sobe za probe. "Night Work nas stvarno predstavlja u pravom svijetlu", objašnjava Jake Shears.

Za rad na albumu Scissor Sisters su po prvi put odabrali nekog drugog producenta. Radi se o Stuartu Priceu koji je surađivao s Killersima i Madonnom.

Popis pjesama:

Night Work
Whole New Way
Fire With Fire
Any Which Way
Harder You Get
Running Out
Something Like This
Skin This Cat
Skin Tight
Sex and Violence
Night Life
Invisible Light

30.09.2010. 14:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh