« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
IZNAD OBLAKA

Veliki koncert Nole sutra u Tvornici kulture

Nakon povratka na glazbenu scenu s odlično prihvaćenim albumom Iznad oblaka, Nola napokon stiže u Zagreb na svoj veliki samostalni koncert u Tvornici - OSVOJITE ULAZNICE

Nola
Nola (Nola)
Više o

tvornica

,

koncert

,

zagreb-info

,

nagradna igra

,

Nola

,

Iznad oblaka

Nakon uspješnog diskografskog povratka s albumom Iznad oblaka u izdanju Menarta i osvajanja nove koncertne publike diljem Hrvatske, Nola konačno stiže u Zagreb na svoj veliki samostalni koncert u Tvornici kuture u petak 10. prosinca.

Šesteročlana skupina iz Pule, predvođena Gabrijelom Galant Jelenić, pjevačicom iznimnih vokalnih sposobnosti, i njezinim suprugom Marijanom Jelenićem, autorom glazbe i tekstova većine pjesama, na zagrebačkom će koncertu promovirati posljednji album, ali i odsvirati uspješnice iz ranijeg razdoblja. Tako će publika osim Iznad oblaka, Do kraja, Zauvijek, Bez tebe i drugih novih pjesama imati prilike pjevati i plesati uz evergreene Dio tebe, Osmijeh ili pak Grad iz snova...    

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

S dvostrukog albuma "Iznad oblaka" dosad je objavljeno pet singlova od kojih je za posljednji, pjesmu "Dan", nedavno završen i videospot. Ovaj videouradak plod je suradnje Nole i ekipe filma "The show must go on" koji je na ovogodišnjem filmskom festivalu u Puli osvojio čak četiri nagrade od čega dvije Zlatne Arene. Režiser videospota je Andrija Mardešić. 

Predgrupa Noli u Tvornici je zagrebački Gin Cooler, a ovaj izniman glazbeni doživljaj započinje u 21 sat. Cijena ulaznice je 40 kn u pretprodaji, 50 kn na dan koncerta uz popust na studentske iskaznice od 10 kuna.

Pretprodaja ulaznica:
Tvornica kulture - Ljudevita Posavskog 1,
Aquarius CD shop - Varšavska 13,
Aquarius CD shop - Maksimirska 16,
Rockmark - Berislavićeva 13,
Klub studenata Istre - Ilica 13/I,
Dirty old shop - Tratinska 22

09.12.2010. 11:38:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh