« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
HOROSKOP 2017.

Veliki godišnji horoskop za 2017. godinu

Godina ljubavi mogla bi se pogrešnim postupcima pretvoriti u godinu tragedija, no i dalje vjerujemo da postoji kritična masa pameti koja će to spriječiti

Godišnji horoskop za 2017.
Godišnji horoskop za 2017. (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskop godišnji

,

2017.

Godišnji horoskop za 2017. kaže da će godina započeti snažnim utjecajem Sunca, Merkura i Plutona iz Jarca koji će svojom zajedničkom energijom potpuno promijeniti način na koji razmišljamo o nekim globalnim problemima i događanjima, potpomognuti združenim djelovanjem Marsa i Neptuna iz Riba - čudnovata kombinacija sanjarskog pogleda na svijet dopunjenog mističnom agresijom.

To može značiti samo jedno - nećemo se previše ljubiti međusobno, tenzije koje su u porastu tijekom cijele 2016. godine mogle bi eskalirati na način koji nam se neće svidjeti, no zaboravljamo jednu stvar - sve one koji odlučuju izabrali smo mi sami, pa zaključite sami tko je kriv ...

Ipak, stvari će se brzo mijenjati, toliko da ponekad ni sami nećemo moći prepoznati svijet u kojem smo se probudili, pa će tako 2017. godina u nekim budućim povijesnim knjigama ipak ostati zapisana kao godina ljubavi, slaže se većina astrologa koje smo konzultirali pri izradi ovoga horoskopa.

Glavna karakteristika godine bit će iskrenost, ona brutalna i otvorena koja će srušiti većinu iluzija u kojima živimo, kršeći pritom zastarjele dogme u prah i uvodeći neke nove standarde nametnute od strane ljudi. Izgleda da je svima dosta napetosti, svađa i prepucavanja - jasno je da ne možemo živjeti u idiličnom miru, no ovakva krvava stvarnost jednostavno više nije podnošljiva.

nastavi čitati dolje

Velike će probleme stvarati Merkur tijekom godine jer će tri puta ući u retrogradno kretanje što djeluje pogubno na komunikaciju, a iskrenost je upravo ono što nam najviše treba - stoga, kako na privatnom, tako i na profesionalnom planu dvaput mjerite, a jednom sijecite, kako su govorili naši stari, i nemojte dozvoliti da vam riječi ispadaju iz usta, već ih izgovarajte odmjereno i promišljeno, to je jedini način da se ne dovedete u probleme.

Potpuna pomrčina Sunca 21. kolovoza napravit će malu pomutnju u planovima koje svi rade za neki kratki ili srednji rok, jer takva snaga može izazvati posljedice kakve ne očekujemo ako nismo spremni - znajte, pravo vrijeme za pokretanje vlastitog posla upravo je pomrčina Sunca, pa vrijedi zajašiti na valovima energije koja donosi uspjeh.

Jupiter će prijeći u znak Škorpiona i na taj način dodatno osnažiti nove početke i mističnu energiju ovoga znaka koji može okrenuti nebo i zemlju po potrebi, dok će Strijelci gotovo sve do kraja godine učiti svoje životne lekcije od Saturna - sve do 19. prosinca kad ovaj teški planet prelazi u znak Jarca.

Sve u svemu, godina promjena (ma koliko to puta rekli za svaku) koja će svojim događanjima zasigurno ostati zabilježena u svjetskoj povijesti kao vrlo važna. Pokušajte iskoristiti najbolje od nje, a u tome vam mogu pomoći detaljni horoskopi za svaki znak:

 

Evo godišnjeg horoskopa za 2017. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2017 Ovan
 Godišnji horoskop 2017 Bik  Godišnji horoskop 2017 Blizanci
Godišnji horoskop 2017 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2017 Lav
 Godišnji horoskop 2017 Djevica
 Godišnji horoskop 2017 Vaga
Godišnji horoskop 2017 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2017 Strijelac
 Godišnji horoskop 2017 jarac
 Godišnji horoskop 2017 Vodenjak
Godišnji horoskop 2017 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

31.12.2016. 16:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh