« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
BLIZANCI 2017.

BLIZANCI - godišnji horoskop za 2017.

Godišnji horoskop za Blizance za 2017. daje im do znanja da im slijedi godina puna inspirativnih događanja koja trebaju iskoristiti

Blizanci - godišnji horoskop za 2017.
Blizanci - godišnji horoskop za 2017. (Metro)
Više o

horoskop

,

Blizanci

,

Blizanci horoskop

,

godišnji horoskop

,

horoskop godišnji

,

2017.

,

godišnji horoskop 2017.

Godišnji horoskop za Blizance za 2017. kaže da će oko Blizanaca tijekom godine vladati prilično harmonična atmosfera puna komunikacije koja će biti i više nego inspirativna za njih, znak koji obožava razgovore.

Najveća aktivnost bit će na polju ljubavi, gdje se mogu očekivati značajne promjene koje ne moraju uvijek biti pozitivne - vrlo je važno kako ćete se postaviti prema partneru koji će u određenom trenutku poželjeti promijeniti neke stvari u vašoj vezi.

Tvrdoglavost će u takvim situacijama samo pogoršati stvari, stoga budite oprezni i neka vam za promjenu jezik ne bude previše brz.

Stres će Blizance pratiti tijekom cijele godine i trebat će uložiti prilično truda da ga se drži pod kontrolom, što je nužno za psihičko i fizičko zdravlje koje bi, u suprotnom, moglo imati popriličnih poteškoća.

Kako se bude približavao kraj godine, Blizancima će stvari sve bolje ići od ruke, tako da u period nakon ljetnih godišnjih odmora trebate ući stvarno odmorni i puni energije, spremni na sve nove izazove koji bi lako mogli odrediti vašu sudbinu i financije za sljedećih nekoliko godina.

nastavi čitati dolje

POSAO

Blizanci su spremni za iskorak na poslovnom planu, a kako je ova godina prilično dobro aspektirana za te aktivnosti, vrijeme je za napredak - mozak je spreman za nove informacije koje se mogu korisno uporijebiti na poslu, sposobnost komunikacije nikad nije bila upitna, trebat će samo malo više koncentracije i određivanja prioriteta.

Prava čuda na poslovnom planu moći će napraviti Blizanci koji će iskoristiti sva svoja poznanstva i prijatelje, a tu ne mislimo na neki oblik nepotizma, već jednostavno sinergijski učinak svih savjeta koje mogu dobiti od iskusnije ekipe. Nemojte misliti da vam svi žele samo soliti pamet, puno dobrih stvari doći će vam od osoba od kojih to najmanje očekujete.

Na financijskom planu Blizancima slijedi dugo očekivana stabilizacija situacije nakon brojnih uspona i padova. To ćete moći zahvaliti ponajprije promjenama u svom ponašanju, jer će neki prioriteti uspjeti isplivati na površinu i dati vam do znanja kako se treba ponašati s novcem. Ipak, nemojte misliti da vam cvatu ruže samo zato što ste uspjeli primiriti svoje impulse trošenja - posao po tom pitanju tek započinje i imate još puno za naučiti kako biste postigli obilje koje želite.

LJUBAV

Blizanci koji nisu u vezi mogu ovu godinu promatrati kao napetu knjigu koja sa svakom novom stranicom donosi nova uzbuđenja, no jednako tako će vas neke stranice podsjetiti na događaje ili ljude iz prošlosti koji mogu ponovno odigrati zapaženu ulogu u vašem životu.

Avanture i strastvene romanse ponovno su sjajno aspektirane u ljetnom periodu, no to ne znači da morate čekati do tada kako biste pronašli partnera po svom ukusu - neke dobre stvari po tom pitanju počet će se događati već u prvom kvartalu godine, a na vama je procjena koliko je sve to dobro za vas.

Blizanci u vezama i braku imat će godinu koja neće biti jedna od onih za sjećanje, no istovremeno će donijeti stabilnost i zrelost čime ćete stvoriti sjajne preduvjete za posvećivanje poslu, što vam je do sada bilo prilično teško uskladiti. Sve što napravite ove godine po pitanju veze postavit će sjajne temelje za svijetlu budućnost, stoga zaboravite na površan pristup, vrijeme je da neke stvari počnete shvaćati vrlo, vrlo ozbiljno.

Najveća opasnost za svakog Blizanca je njegova zaljubljiva priroda, pa pokušajte obuzdati hormone krajem drugog kvartala koji je upravo najopasnije doba godine za one koji lako gube glavu - mogli biste upropastiti sve što ste do sada napravili.

ZDRAVLJE

Ova vam godina donosi stvarno dobre aspekte po pitanju zdravlja koje će čuvati naizmjence blagonaklona Venera i snažni Jupiter, pa bi bilo poželjno obaviti poneki pregled, čisto da znate što je na stvari. Najbolje stvari događaju se na psihičkom planu gdje ćete steći dovoljno samopouzdanja da se to trenutno manifestira i na vaše fizičko zdravlje.

Ipak, ne bi škodilo malo poraditi na unosu vitamina jer to je slaba točka vašega znaka, a znate i sami da je tu pravilna prehrana nenadmašan izvor blagodati za organizam.

Stoga, ako želite dugoročno dobro zdravlje - naučite što je dobro za vas i držite se toga, ova je godina idealna za stjecanje takvih znanja.

 

Evo godišnjeg horoskopa za 2017. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2017 Ovan
 Godišnji horoskop 2017 Bik  Godišnji horoskop 2017 Blizanci
Godišnji horoskop 2017 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2017 Lav
 Godišnji horoskop 2017 Djevica
 Godišnji horoskop 2017 Vaga
Godišnji horoskop 2017 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2017 Strijelac
 Godišnji horoskop 2017 jarac
 Godišnji horoskop 2017 Vodenjak
Godišnji horoskop 2017 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2016. 00:30:59
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh