« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
ŠKORPION - 2017

ŠKORPION - godišnji horoskop za 2017.

Godišnji horoskop za Škorpiona za 2017. govori o godini velikih pozitivnih promjena za pripadnike ovoga znaka u svim aspektima života

Škorpion - godišnji horoskop za 2017.
Škorpion - godišnji horoskop za 2017. (Metro)
Više o

horoskop

,

Škorpion horoskop

,

godišnji horoskop

,

Škorpion

,

horoskop godišnji

,

2017.

,

godišnji horoskop 2017.

Godišnji horoskop za Škorpiona za 2017. naglašava da se radi o godini velikih pozitivnih promjena u kojoj ćete uživati u nekim stvarima, no uz par perioda kada ćete se s pravo zapitati radi li se o lošem vicu ili se to stvarno vama događa.

U ovoj ćete godini raditi više nego ikada, ali jednako tako dobit ćete neke stvari koje ste zaslužili odavno i nije vam jasno zašto ih već nemate odavno. Početak će biti romantičan i lijep na ljubavnom planu, pa ga iskoristite za pronalazak novog partnera ili učvršćivanja odnosa s postojećim, zbližavanje i podizanje veze na novu razinu.

S poslovne strane gledano, pustite prva dva mjeseca da prolaze svojim prirodnim tokom, pripremajući se za ožujak kad je pravo vrijeme za traženje novog posla ili zapošljavanjem novih ljudi u svom timu, no samo onih koji su vam stvarno nužni i znaju napraviti posao bez da im vi stalno morate gledati preko ramena.

Krajem godine dočekat ćete ulazak Jupitera u svoj znak što znači da je vrijeme za akciju i ofenzivu na svim poljima, jer tako dobar utjecaj morat ćete čekati više od desetljeća. Stoga, provedite godinu u pripremama, a na jesen ubacite u petu i završite godinu trijumfalno, postavljajući zdrave temelje uspjeha za godine koje slijede.

nastavi čitati dolje

POSAO

Ponekad će vam se činiti kao da ste u nekom paralelnom svemiru, jer vaše ideje ne prolaze iako su dokazano dobre, no ta kratka razdoblja jednostavno trebate pregrmjeti šutke i koncentrirati se na ono dobro što dolazi iza njih.

Ožujak je prvi mjesec koji će vam dati do znanja da je godina zapravo uspješna, jer ponude za novi posao koje tada stignu na vašu adresu bit će i više nego primamljive, bez obzira na to jeste li zaposlenik ili poslodavac. Nekima će taj period biti idealan za obnavljanje i osvježenje svog tima, pa pomno odaberite nove suradnike koji će moći izdržati vaš tempo rada - nije to jednostavno, budite sigurni.

Financijske odluke tijekom godine bit će uglavnom dobre, no svejedno ćete trebati jako paziti tijekom listopada, kako ne biste zabrljali i uništili sve dobro što ste uspjeli napraviti tijekom godine. Jupiterov ulazak u vaš znak krajem tog mjeseca označava početak sjajnog razdoblja, ali to ne znači da odmah možete otpustiti sve kočnice - opasnost vreba od retrogradnog Merkura u prosincu kad ćete trebati puno više nego inače vagati svoje riječi i biti vrlo oprezni u dogovaranjima novih poslova.

LJUBAV

Već sam početak godine, preciznije prva dva mjeseca, bit će izuzetno romantičan i omogućit će vam sređivanje ljubavnih odnosa, bez obzira jeste li u vezi ili još uvijek tražite osobu s kojom ćete provoditi vrijeme.

Slobodni Škorpioni u tom periodu mogu mirno izglancati svoje plesne cipele i krenuti u grad, prilika za novu vezu bit će napretek i napokon ćete se naći u situaciji da možete birati ne između dobrog i lošeg, nego par dobrih mogućnosti. Ne znači da morate srljati i odmah ući u vezu, odvagnite dobro i odlučite se za osobu s kojom ćete moći ostvariti kvalitetnu vezu.

Škorpioni u vezi ili braku taj period trebaju iskoristiti za konsolidaciju trenutne situacije i ispravljanje nekih pogrešaka s kraja prošle godine koji još uvijek lebde nad vezom i bacaju tamnu sjenu na inače sjajan odnos.

Za one koji nisu toliko odlučni po pitanju veza, rujan je mjesec u kojem će avanture biti naročito dobro aspektirane, a tko zna - možda baš jedna od njih pokaže znatan potencijal za prerastanje u nešto ozbiljnije.

Kao i na poslovnom planu, retrogradni će Merkur u prosincu uzrokovati probleme u komunikaciji s partnerom, pa budite obzirni i velikodušni, neke vaše riječi mogu se vrlo lako pogrešno protumačiti i stvoriti probleme tamo gdje ih zapravo ne bi smjelo biti.

ZDRAVLJE

Ova će vam godina donijeti pozitivne pomake na zdravstvenom planu, naročito zbog činjenice da će vam neke stvari postati jasnije pa ćete shvatiti koliko je važna zdrava prehrana. Uz uobičajenu živost na planu tjelesnih aktivnosti posvetite više pažnje unosu potrebnih nutrijenata, pogotovo u zadnja dva mjeseca godine kad će vam lako ponestati energije za sve što radite ukoliko ne budete oprezni.

Nemojte se trošiti kao do sada na nepotrebne stvari, čuvajte energiju kako je ne bi rasipali na manje važne stvari i narušili ravnotežu u organizmu.

 

Evo godišnjeg horoskopa za 2017. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2017 Ovan
 Godišnji horoskop 2017 Bik  Godišnji horoskop 2017 Blizanci
Godišnji horoskop 2017 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2017 Lav
 Godišnji horoskop 2017 Djevica
 Godišnji horoskop 2017 Vaga
Godišnji horoskop 2017 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2017 Strijelac
 Godišnji horoskop 2017 jarac
 Godišnji horoskop 2017 Vodenjak
Godišnji horoskop 2017 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2016. 00:34:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh