« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
VODENJAK - 2017.

VODENJAK - godišnji horoskop za 2017.

Godišnji horoskop za Vodenjaka za 2017. predviđa da će godina za Vodenjake biti puna događaja koji će ih natjerati da izvuku ono najbolje iz sebe

Vodenjak - godišnji horoskop za 2017.
Vodenjak - godišnji horoskop za 2017. (Metro)
Više o

horoskop

,

Vodenjak horoskop

,

godišnji horoskop

,

Vodenjak

,

horoskop godišnji

,

2017.

,

godišnji horoskop 2017.

Godišnji horoskop za Vodenjaka za 2017. predviđa godinu koja će biti sve samo ne dosadna, puna događanja na svim životnim planovima, no jednako tako i potencijalnim opasnostima koje treba predvidjeti i spriječiti da ne postanu pravi životni problemi.

Tu ponajprije mislimo na poslovni aspekt života u koji biste trebali unijeti nužne promjene. Prošla je godina bila zapravo godina odmora, iako ste možda radili i više nego ikada - no to su bili rutinski, svakodnevni i dosadni poslovi od kojih prave koristi niste niti imali. Svaki korak dalje u tom pogledu treba dobro promisliti, jer mjesta za pogreške nema, ali zato ima nevjerojatno velikog prostora za napredak.

Već u veljači i ožujku može doći do prvih nesuglasica na poslu koje ćete trebati brzo i spretno izgladiti, no zato možete s nestrpljenjem iščekivati studeni i prosinac, dva mjeseca koja će odrediti vašu poslovnu budućnost.

Na privatnom planu neće biti prevelikih turbulencija, bit će dovoljno uključiti svoj poznati šarm i riješiti probleme prije nego što eskaliraju, a jednako dobro će funkcionirati i ono u čemu ste inače najbolji - pozorno slušanje drugih ljudi.

nastavi čitati dolje

POSAO

Malo više ozbiljnosti ove godine ne bi bilo na odmet, kaže vam horoskop, jer nakon što ste prošlu gotovo pa odmarali radeći samo dosadne svakodnevne poslove i utopili se u rutini, vrijeme je da pokrenete inicijative i počnete se ponašati onako kako se Vodenjaci ponašaj - inventivno i neočekivano, s rješenjima koja istovremeno plaše i oduševljavaju.

Ipak, izbjegavajte ekshibicije tijekom veljače jer, iako je to vaš mjesec, postoji velika šansa da ćete napraviti neku pogrešku koja bi vas mogla stajati prilične količine novaca, stoga, obuzdajte svoje nagone i pričekajte rujan.

Naime, to je prvi mjesec godine fantastično aspektiran za poslovne poduhvate, što znači da prava priprema od samog početka godine može napraviti pravo malo čudo, a nakon njega finalno poliranje novih ideja možete napraviti u studenome, mjesecu koji je kao stvoren za napredovanje u karijeri.

Ako vam se čini da je to malo predugo čekanje, nemojte ipak poduzimati ništa drastično, jer pravim idejama potrebno je malo više da dozriju i pokažu se u pravom svjetlu.

LJUBAV

Kako ste prošle godine isključili mozak na poslu, tako ste ga isključili i na ljubavnom planu, pa postoji velika mogućnost da partner ima nešto protiv toga, a da vi to niste niti primjetili. Stoga godinu otvorite s malo više romantike jer je siječanj povoljno aspektiran za takve poduhvate, a slobodnim Vodenjacima poručujemo da je pravo vrijeme za pronalazak nove ljubavi.

Svibanj je malo opasniji jer bi vaša zauzetost poslovnim idejama mogla ponovno otuđiti partnera od vas, pa ne bi bilo loše napraviti podsjetnik da svakoga dana napravite nešto lijepo za voljenu osobu, kao i da joj kažete da je volite - iako je to istina, Vodenjaci obično nisu tako nagli na riječima kao na djelima.

Prosinac će biti pravi predblagdanski mjesec za vas i vašeg partnera, jer ćete imati dovoljno vremena da mu se ovoga puta posvetite kako treba i uđete u Novu godinu puni međusobne ljubavi i poštovanja. No, dalek je put do toga onima koji misle da se sve podrazumijeva samo po sebi ... nemojte ponoviti svoje greške, naučite nešto iz njih.

ZDRAVLJE

Iako je malo narušeno stalnim promjenama ritma, zdravlje će ove godine uglavnom biti dobro i bez većih problema, pogotovo ako nastavite sa započetim promjenama u prehrani. Dobrom dijelu pripadnika ovoga znaka prelazak na vegetarijansku prehranu bio bi pravi potez, no nemojte reći da vas nagovaramo - važno je da se hranite zdravo.

Posebnu pažnju trebate obratiti na zdravstveno stanje pred kraj godine kada bi prilično snažan tempo koji ćete si nametnuti mogao uzeti danak, stoga - ne iscrpljujte se, neće posa' uteć', kako bi rekli Dalmatinci.

 

Evo godišnjeg horoskopa za 2017. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2017 Ovan
 Godišnji horoskop 2017 Bik  Godišnji horoskop 2017 Blizanci
Godišnji horoskop 2017 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2017 Lav
 Godišnji horoskop 2017 Djevica
 Godišnji horoskop 2017 Vaga
Godišnji horoskop 2017 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2017 Strijelac
 Godišnji horoskop 2017 jarac
 Godišnji horoskop 2017 Vodenjak
Godišnji horoskop 2017 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2016. 00:35:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh