« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
KLUB PALACH

Veliki glazbeni outlet po prvi put u Rijeci

Nakon odličnog odaziva u Zagrebu, Osijeku i Zadru, izdavačke kuće Aquarius, Dancing Bear i Menart održat će Veliki glazbeni outlet 18. i 19. studenog u Rijeci

Veliki glazbeni outlet
Veliki glazbeni outlet (Veliki glazbeni outlet)
Više o

Rijeka

,

Palach

,

albumi

,

sniženje

,

Veliki glazbeni outlet

,

popusti

Najjača domaća i svjetska glazbena imena, više od 3.000 naslova, iznimno povoljne cijene... samo su neki od razloga zašto će, nakon odličnog odaziva na glazbene outlete u Zagrebu, Osijeku i Zadru, izdavačke kuće Aquarius, Dancing Bear i Menart zajedničkim snagama održati Veliki glazbeni outlet 18. i 19. studenog u Rijeci!

Njihov je moto Velika akcija za mali džep što opravdavaju izuzetno niske cijene CD-a/DVD-a koje startaju već od 9,99 kuna.Iskoristite dva jedinstvena glazbena dana i priuštite si neke od najboljih domaćih i stranih albuma. Dođite u društvu i uz kavu, čaj ili neki drugi topli/hladni napitak u kultnom riječkom klubu odaberite svoja omiljena glazbena izdanja i popunite fonoteku originalnim i epohalnim albumima rock velikana Pearl Jama, Leda Zeppelina, Boba Dylana, Brucea Springsteena... ili mlađim, ali odličnim bendovima kao što su Arctic Monkeys, Franz Ferdinand...po nevjerojatno niskim cijenama.

Za vas su odabrali i najbolja domaća glazbena izdanja pa će se u ponudi naći albumi Massima, Ede Maajke, Šajete, The Bambi Molestersa, Kawasaki 3P-a i mnogih, mnogih drugih.

Ne propustite biti dijelom velikog glazbenog outleta u Rijeci, 18. i 19. studenoga u kultnom Palachu u središtu Rijeke, oba dana od 10 do 20 sati!


03.11.2010. 08:46:47
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh